JUDITH ESTEIRE “A Assegur proporcionem tranquil·litat”

Per Melània Vinyals

L’empresa d’assegurances Assegur ofereix un ampli ventall de pòlisses, adaptades a les circumstàncies i necessitats de cada client, a més de ser pionera en diverses ofertes dirigides al benestar dels seus usuaris; Judith Esteire, assessora especialitzada en rams personals d’Assegur, ens explica unes quantes de les moltes avantatges que implica contractar els seus serveis.

Per què és tan important tenir un assessor per les assegurances?

Nosaltres oferim molts tipus de cobertures, enfocades a persones assalariades, autònoms, residents passius, en atur, per baixa mèdica, cobertures per col·lectius d’empreses… per tant, necessitem obtenir la màxima informació dels clients i de les corresponents casuístiques, per discernir quin tipus de producte és més adient per cadascú. La nostra filosofia no és la de vendre assegurances, sinó la d’oferir tranquil·litat. El fet de conèixer al client ens permet establir-hi un vincle més estret, percebre’n els problemes, entendre’n les circumstàncies… Un dels nostres trets diferencials és que empatitzem amb el client, i també forma part de la nostra feina anticipar-nos-hi; a vegades, els clients no saben quines necessitats tenen i la nostra responsabilitat és orientar-los. Per posar un exemple, és normal que quan algú acaba de ser pare tan sols pensi en la felicitat del moment, i a nosaltres ens toca ser l’element pragmàtic de l’equació, assessorant-lo a l’hora de decidir els canvis que aquest fet suposarà en matèria d’habitatge, també per determinar com i què es deixarà a la següent generació… en definitiva, a Assegur anem una mica més enllà.

A l’hora de contractar una assegurança mèdica, quines cobertures i límits ens ofereixen?

Primer és important informar que existeix un màxim d’edat per contractar una assegurança mèdica (parlem de les persones assalariades). I, responent a la pregunta, comptem amb diferents modalitats, començant per una de molt bàsica que consisteix en suplementar el 25% de la tarifa que té la CASS. Després oferim un paquet molt més ampli en què, a banda d’aquest 25%, disposem d’una mútua privada per Catalunya i Balears en què el client pot anar, a través de  qualsevol dels centres concertats sense haver d’avançar els diners ni demanar un volant de desplaçament a la CASS ni cap justificació per part del metge de capçalera. Disposem també de moltes altres opcions per adaptar-nos sempre a les necessitats del client.

Què destacaríeu dels vostres serveis? Què us fa “especials”?

L’aportació addicional; cada any actualitzem el producte per proporcionar més cobertures, perquè la inflació no impedeixi que el client obtingui una contraprestació. També tenim un paquet de quiropràctic i osteòpata, que Assegur ofereix a títol preventiu, permetent accedir als clients a un massatge descontracturant, o a una sessió de reflexologia… sense que forçosament hagin arribat al punt de lesionar-se o de tenir una patologia.

Una de les cobertures que més ens han agraït és la que oferim als majors de 50 anys que necessiten ajuda domèstica i acompanyament després d’un ingrés hospitalari. Un dels paquets més interessants (pioner i, de moment, exclusiu a Andorra) és l’enfocat a les embarassades, cobrim un tractament pre i postpart. És cert que a través de la CASS tothom disposa d’unes sessions de preparació al part, però les nostres són molt més privades, intenses i específiques. I també anem un pas més enllà ajudant a reajustar el cos femení després de l’esforç i canvis físics que suposen els embarassos i els parts. I aquest any sorprendrem amb nou serveis totalment innovadors al Principat.