Mercè Camí Isern, una aposta segura per a RS THOMAS

Com a sòcia i directora comercial de RS THOMAS, Mercè Camí Isern és conscient que la gestió immobiliària no es limita únicament a la compravenda de béns, sinó a un tracte integral i global que pugui cobrir totes les necessitats, tant dels compradors com dels venedors.

Fotos: RS THOMAS · César De Pablos
Què representa per a la seva carrera professional aquest nou repte?

Es tracta d’un repte professional important, com dius, que representa un pas endavant; el meu propi projecte, en el qual podré posar en valor tota la meva experiència al servei dels clients i buscant, com sempre —i ho dic amb tota humilitat—, l’excel·lència en tot el que faig.

Ens podria resumir el seu bagatge professional?

Només destacaria que porto una vida laboral atenent les demandes dels clients més exigents, en sectors tan competitius com el de l’automoció d’alta gamma i d’altres de complexitat similar.

A partir d’aquesta experiència, què pensa aportar al sector immobiliari?

Els meus coneixements professionals a l’àrea comercial em resulten molt útils a l’hora de desenvolupar-me en un sector tan complex i alhora apassionant. Amb l’ajuda d’un equip perfectament capacitat en l’àmbit financer, legal, publicitari i comercial, treballo perquè compradors i propietaris assoleixin la màxima satisfacció.

No creu que tot està inventat en el sector immobiliari?

Rotundament no. Tot és millorable i perfectible i, per això, a RS THOMAS hem aconseguit centrar-nos al màxim en el client. Es tracta de sumar tota l’experiència acumulada per reorientar les nostres accions cap a una plena satisfacció, tant d’aquelles persones que venen els seus habitatges com dels que tenen pensat adquirir-ne.

Podria donar algun consell a aquells propietaris i compradors que estiguin pensant adquirir o vendre una propietat?

És clar, el meu consell és que sempre confiïn en experts en la «gestió integral» d’actius immobiliaris. Perquè, per a les coses importants, sempre hem de comptar amb els millors.

“Per a les coses importants, sempre hem de comptar amb els millors”

A què fa referència l’expressió «gestió integral»?

Significa anar més enllà de la sola adquisició o venda d’un habitatge, local o terreny. Portem als nostres clients, tant compradors com venedors, fins a la culminació de tots els tràmits necessaris, entre els quals la tramitació de la residència, tant activa com passiva, tràmits bancaris, gestions jurídiques, així com tota l’assistència que es pot proporcionar als nostres clients per a la integració al nostre país. D’altra banda, també ultimem altres aspectes com ara la contractació d’assegurances a través de la nostra pròpia asseguradora: ASSEGURA-T.

Per nosaltres, la satisfacció plena dels nostres clients és més que un objectiu. Restem sempre al servei de totes aquelles persones que ens confien la compra o la venda d’un habitatge. Entenem que es tracta d’una decisió amb «D» majúscula, en què fins a l’últim detall és decisiu. Per això sempre estarem aquí.

RS THOMAS compta amb un equip multicultural amb una dilatada experiència en el sector immobiliari i amb un ampli coneixement sobre el Principat d’Andorra