Naiman FitLife Vegan Protein, quelcom més que un suplement dietètic

El Manel i la Naiara, són dos joves emprenedors, que un dia van decidir deixar les seves corresponents feines per emprendre un camí professional en comú. Avui en dia, aquest desig s’ha convertit en una autèntica realitat amb la creació de la seva pròpia empresa, Naiman Comunicació, un negoci multisectorial que, en el seu curt període de vida, ja ha pogut assolir grans fites, com ara la creació d’un exclusiu i revolucionari producte dietètic, Naiman FitLife Vegan Protein. Aquest és només un dels seus grans èxits, però també us poden ajudar a potenciar la vostra empresa o negoci, a través de la seva empresa de comunicació.

Fotos: César De Pablos
Avui hem de parlar d’un producte dietètic molt revolucionari que produeix i distribueix l’empresa andorrana Naiman Comunicació. Però comencem per la vostra empresa, què és Naiman Comunicació i a què es dedica exactament?

Naiman Comunicació és una empresa multisectorial creada per nosaltres, Manel i Naiara. D’aquí ve el nom de Nai(ara) Man(el). Ens dediquem al màrqueting digital i oferim diferents serveis com ara la Publicitat Digital, el disseny de pàgines WEB, la creació de E-Commerce, el posicionament SEO, vídeo i fotografia aèria amb dron i, finalment, però no menys important, la venda d’exclusius i revolucionaris suplements esportius.

Quan va néixer la vostra empresa?

La nostra empresa és molt jove i vam iniciar la nostra aventura el desembre del 2020, just ara fa un any. La història és ben curiosa perquè, tant nosaltres, Manel i Naiara (NaiMan), teníem feines estables, però no ens sentíem plenament satisfets. Així que vam decidir deixar els nostres treballs, vendre els nostres cotxes, i vam marxar a viure una aventura de 6 mesos a   l’Illa de Creta. La idea no era marxar de vacances, sinó reflexionar profundament sobre el nostre projecte. Teníem molt clar que volíem ser emprenedors, però també volíem establir les bases del nostre futur, totalment aïllats d’Andorra i gairebé del món. El més curiós d’aquesta història és que vam marxar en un dels moments més delicats de la pandèmia i tothom ens recomanava no fer-ho. Finalment no vam fer cas i vam prendre la millor decisió de la nostra vida: que va ser agafar un ferri, i la nostra meravellosa gosseta, en direcció a l’illa grega de Creta. Quina nostàlgia!

Manel i Naiara de NaiMan Comunicació
Per què us dediqueu a aquesta activitat, sembla que sigui un món poc explotat i conegut, és aquest el motiu de la vostra emprenedoria?

Manel:

Nosaltres som uns grans amants de l’esport i, concretament, fa 16 anys que practico el culturisme en l’àmbit personal i natural. El treball del culte al cos és una de les meves passions, però a través de l’esforç i el sacrifici, així que no entenc el fet d’agafar dreceres perilloses que poden posar en risc la nostra salut. Jo entenc el culte al cos com un art on esculpeixes el teu cos, a poc a poc, però amb l’objectiu també de mantenir una bona salut.

Naiara:

Jo, per la meva part, també havia practicat sempre esport, però més enfocat a l’exercici cardiovascular però, a poc a poc, el Manel m’ha portat cap al món de les peses, que tants beneficis aporta, també a les noies. I és que, sovint pensem que el gimnàs és territori exclusiu dels homes i puc assegurar que no és pas el cas.

Entrem en matèria i parlem del producte. Què és Naiman FitLife VEGAN PROTEIN?
Es produeix i es distribueix només a Andorra o traspasseu fronteres?

Com hem dit, una de les nostres activitats és la venda de suplements esportius. Som els distribuïdors oficials per a Andorra de la marca Beverly Nutrition.

Beverly Nutrition és una empresa líder al sector de la nutrició esportiva, sempre a la recerca de l’excel·lència i és un referent en el sector de la nutrició esportiva i els suplements esportius. Beverly Nutrition ha desenvolupat una àmplia gamma de productes de nutrició esportiva per a tot tipus d’esportistes i esports, i compta ja amb més de 25 anys d’experiència. Beverly Nutrition és sinònim de productes de màxima qualitat.

Després de treballar amb ells vam veure que hi havia la possibilitat de crear el nostre propi producte, a través de la llarga experiència de Beverly Nutrition i, és clar, gràcies a les seves instal·lacions i fàbriques, ha estat possible. Els passos a seguir van ser més o menys senzills: nosaltres havíem d’informar quin tipus de producte volíem i ells es van encarregar de tota la fabricació, com si fos un vestit a mida.

NaiMan Vegan Protein
Quins són els mecanismes de control i protocols que us avalen com a producte segur i beneficiós per a la salut?

Beverly Nutrition està present a gran quantitat de països de la Unió Europea.

Els seus complements alimentaris per a esportistes es fan amb les millors matèries primeres del mercat i asseguren la màxima qualitat. A més, comptem amb el certificat GMP (Good Manufactured Practise) avalant tot el procés de formulació, selecció de matèries primeres, elaboració i distribució. També comptem amb el Certificat Kosher i la Certificació Oficial Halal.

Per què recomaneu la utilització del vostre producte, parleu-me dels seus beneficis?

Nosaltres teníem clar que volíem crear un suplement vegà, tant per esportistes com per persones que necessiten una aportació extra de proteïnes. Per què un complement vegà? Els motius són diferents… Primer de tot per salut i és que una alimentació vegana ben estructurada té molts beneficis per a la salut humana, com ara la prevenció d’alguns càncers ocasionats pel consum excessiu de carn. I també per respecte envers els animals i el planeta. Nosaltres som uns grans amants dels animals i cada vegada ens costa més menjar carn, precisament per aquest motiu. Tampoc som uns radicals en aquest aspecte, i respectem tot tipus d’alimentació, però no acceptem el maltractament animal que es fa, tant en alguns escorxadors com en el sector de la cosmètica i la moda.

Quin és l’aspecte que més us diferencia de la resta de productes que existeixen al mercat?

Jo, com a practicant del culturisme natural i com a entrenador personal, he provat moltíssimes marques de suplements esportius, de millor o pitjor qualitat, i és estrany trobar alguna marca que no hagi provat. I, un dels aspectes que més hem pogut constatar, és que tots els suplements de proteïna vegana no destaquen precisament pel seu gust, ja que són una mica desagradables. Així que, no és per presumir de producte, però la Naiman FitLife Vegan Protein és molt saborosa, un fet que la diferencia molt clarament de la resta de productes del seu segment. De moment surt al mercat amb gust de maduixa i xocolata blanca, i podem certificar, que és deliciosa!

Té alguna mena de contraindicació?

L’única contraindicació que té el nostre producte és que porta gluten, ja que un dels ingredients és el segó de blat. A part d’això, no té cap altra contraindicació i és que el nostre producte està fabricat exclusivament amb proteïna vegetal i dels que avui en dia anomenem  superaliments: proteïna aïllada de pèsol, arròs, quinoa, chlorella, llavors de chia, spirulina, moringa, i llavors de psyllium. A més, en aquest tipus de producte, es busca la màxima quantitat possible de proteïna i NaiMan FitLife Vegan Protein arriba al 80% de proteïna, amb només un 6% de carbohidrats, i un 7,5% de greix, en la seva majoria insaturats, és a dir, greixos saludables.

En definitiva es tracta d’un producte alimentari a base d’una barreja d’aïllats de proteïnes vegetals del més alt valor biològic. Una porció de la proteïna NaiMan FitLife Vegan Protein, aporta 24 grams de proteïna, amb només 1,86 g de carbohidrats i 2,25 g de greixos, en la seva gran majoria greixos saludables. Estem gairebé al 80% de proteïna per 100 g de producte, quantitat difícil d’aconseguir amb ingredients exclusivament d’origen vegetal. A més, aporta una bona dosi d’aminoàcids essencials i no essencials, indispensables per al cos humà.

Naiara de NaiMan
A on es pot trobar Naiman FitLife VEGAN PROTEIN?

Actualment es ven online, a través de la botiga online de suplements esportius www.beverlyandorra.com. Però també oferim servei a domicili, de tal manera que el consumidor no s’hagi de preocupar-se per res. El producte li arriba a la porta de casa seva.

El nostre objectiu, però, és que el nostre producte es vengui en botigues físiques i que traspassi les nostres fronteres.

Existeix, avui en dia, una inusitada veneració pel culte al cos, penseu que és una activitat que continuarà creixent o ja ha tocat sostre?

El culte al cos mai tocarà sostre. Al contrari, sempre anirà a més. El culte al cos ja existia a l’antiga Grècia i l’antiga Roma. Han passat ja uns quants anys i continuem igual. Tots els Deus de la mitologia Grega i Romana eren tributs a la bellesa del cos masculí i femení, i a la sexualitat. El mite de l’eterna joventut i la bellesa, sempre serà etern. Però ja no es tracta només del culte al cos. Normalment, qui se centra només a cultivar el cos, acaba agafant direccions equivocades i perilloses per al nostre organisme. Hem d’associar sempre el culte al cos amb tenir cura de la nostra salut, que al final és el més important que tenim. I mai hem d’oblidar la part intel·lectual. Al final és una balança, una combinació de salut, cos i ment.

Penseu ampliar la vostra oferta de productes a curt termini?

La nostra idea, ara mateix, és centrar-nos en donar a conèixer la nostra proteïna vegana NaiMan FitLife Vegan Protein, però sí, en la nostra ment està ampliar la nostra oferta de productes. I sempre amb els mateixos ideals: aportar beneficis saludables al nostre cos, a través dels suplements nutricionals.

Quin és el vostre objectiu a mitjà termini?

El nostre objectiu, a curt i mitjà termini, és ser un referent en el sector de la suplementació alimentària i esportiva a Andorra per després traspassar fronteres. Estem totalment convençuts que el nostre producte NaiMan FitLife Vegan Protein és el millor en la seva categoria.