RS THOMAS. Consolidar l’experiència immobiliària

Fa més de 30 anys que Joan Rafael Socías es dedica a la gestió immobiliària de tota mena d’actius. RS THOMAS és la nova aposta que encapçala en un sector tan important per a Andorra.

Fotos: RS Thomas · César De Pablos
És realment una nova experiència immobiliària?

Més aviat parlem d’un nou projecte basat en trenta anys de trajectòria, combinant un equip humà amb àmplia experiència i tota l’aportació tecnològica que ens ofereixen els temps actuals.

Quin és el propòsit d’aquest nou projecte?

L’objectiu és estendre tota l’excel·lència del nostre treball en el segment immobiliari mitjà-alt (habitatge de reposició, inversors, entre altres), sense oblidar les persones que busquen el primer habitatge.

Podria llavors aprofundir en el que ofereix RS THOMAS?

Posem a disposició de compradors i venedors d’habitatges el departament de màrqueting immobiliari més complet, capaç de fer estudis de mercat, posicionament d’habitatges a internet, xarxes socials i portals internacionals de promoció immobiliària. També comptem amb analistes financers especialitzats, a dins d’un departament específic que dona suport en tots els tràmits necessaris per culminar la compravenda d’un habitatge. El nostre departament de postvenda, a més, ultima el lliurament de cada habitatge fins al darrer detall. Només així som capaços d’assolir l’excel·lència desitjada i que és fruit, com esmentava, de l’experiència.

Per què en aquest moment?

El sector immobiliari ha esdevingut complex i divers. Per tot això, cal comptar amb professionals especialitzats en les diferents àrees, capaços de donar resposta a les demandes, cada vegada més exigents, d’un mercat en constant evolució.

Amb tota l’experiència que acumula en el mercat immobiliari, RS THOMAS representa un esglaó superior?

En absolut. Es tracta del pas definitiu, d’impulsar un concepte d’immobiliària molt orientat al client, que fa anys que perfilo i que ha arribat el moment de portar a terme amb el mateix amor amb què vaig fer els meus primers passos al sector, encara que amb molta i bona experiència. En plena maduresa professional, aquest projecte té el millor equip i coneixement del sector. És un projecte molt personalista que cerca l’excel·lència per sobre de tot i crear llars.

Com descriuria el moment que passa el sector immobiliari actualment?

Estem davant d’un moment més que interessant per al qual, personalment, recomano comptar amb un bon assessorament.

Quina importància té el seu equip en tot el projecte?

Les persones que m’acompanyen en aquesta nova singladura han estat seleccionades rigorosament per oferir el servei més complet, tant als compradors com als venedors d’habitatges. Els nostres professionals són, doncs, fonamentals en aquest projecte que combina experiència i innovació.