(+Fotos) The Black Heritage Choir enalteix el llegat d’Aretha Franklin

El Comú d’Escaldes-Engordany es va apuntar un tant a favor seu el 9 de desembre passat, amb uns convidats de luxe que van fer que els presents s’aixequessin de les seves cadires. The Black Heritage Choir va saber transmetre emoció i energia en un concert tribut a Aretha Franklin.

Fotos: Paula Cristina

‘Amazing Grace. A Gospel Celebration to Aretha Franklin’ no només va ser un homenatge més que merescut a la llegendària artista nord-americana, intèrpret de cançons memorables com ara ‘A natural woman’ o ‘I say a little prayer’, sinó un gest vers la cultura afro-americana, tan fortament arrelada en el si dels Estats Units, que va donar vida a un dels gèneres més emotius i vibrants de la música: el gòspel.

The Black Heritage ChoirA la sala del Prat del Roure, The Black Heritage Choir va aconseguir que les entrades s’exhaurissin i que tothom que hi va ser present sentís, de primeríssima mà, l’espiritualitat d’un recital càlid i enèrgic, on els temes d’Aretha Franklin van servir com a fil conductor. El motiu? El 50è aniversari de l’enregistrament de l’àlbum ‘Amazing Grace’, que la cantant originària de Tennessee va enregistrar a Los Angeles, el 1972, i que un any més tard seria guardonat amb el Grammy a la Millor Interpretació de Gòspel del 1973. Posteriorment, ‘Amazing Grace’ es consagraria com l’àlbum més venut d’aquest gènere.

The Black Heritage ChoirSens dubte, les sensacions van ser molt positives; tant per part dels artistes, que es van emportar un record molt gratificant d’Andorra, com pel públic en si mateix, que va ser capaç de viure una nit inoblidable i emocionant.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

The Black Heritage Choir enalteix el llegat d’Aretha Franklin