“A la Unitat de Nous Canals vetllem per les necessitats dels empresaris d’Andorra”

Pyrénées Andorra acostuma a innovar incansablement, tot per satisfer les necessitats dels clients més exigents. Cyrille Gaston Elgueta, com a subdirector de vendes, i Miguel Ventós, com a cap de la Unitat de Nous Canals, encapçalen aquest departament de recent creació, destinat a facilitar l’experiència de compra de les empreses i apropar-les als productes i serveis de Pyrénées Andorra.

Foto: César Vidal
Què és la Unitat de Nous Canals?

La Unitat de Nous Canals es va crear el gener del 2018 amb l’objectiu de facilitar les compres de les empreses del país, desitjoses d’adquirir diferents productes i serveis de qualsevol índole. Amb la Unitat de Nous Canals, el sector privat té a Pyrénées Andorra un aliat capaç de resoldre qualsevol consulta, cerca i compra de tota la gamma de productes que oferim als Grans Magatzems Pyrénées.

Quins avantatges té un empresari en contractar els vostres serveis?

Són molts els avantatges, realment. A banda de facilitar la cerca i compra del producte o servei desitjat per l’empresa, l’acompanyem en tot el procés d’assessorament, pressupost, facturació i enviament. Les empreses registrades en el nostre programa es poden donar d’alta com a nous clients de Pyrénées Andorra i, igualment, tramitar la Targeta Pyrénées per a empreses, amb la qual podran gaudir de descomptes exclusius i, fins i tot, finançar les seves compres. A la Unitat de Nous Canals vetllem per les necessitats dels empresaris d’Andorra, amb una atenció personalitzada, acurada i propera. Som els seus concierges comercials.

Per donar aquest servei, heu d’estar molt preparats…

La veritat és que sí. A Pyrénées Andorra posem l’accent sobre l’atenció, la qualitat i el tracte respectuós als nostres clients. És part de la nostra filosofia oferir experiències de compres satisfactòries i, gràcies a la feina del nostre equip, amb Miguel Ventós com a team manager, podem assegurar que la qualitat es mantingui sempre. Actualment, comptem amb quatre personal shoppers que parlen diferents idiomes, com ara rus, anglès, castellà, català, francès i hebreu, la qual cosa facilita encara més que el client es trobi a gust amb el nostre servei.

Quin tipus d’empresa contracta els serveis de la Unitat de Nous Canals?

Amb molt orgull podem dir que més de 150 empreses, de diferents sectors, confien en la Unitat de Nous Canals de Pyrénées Andorra per a cobrir totes les seves necessitats. Treballem directament amb tres branques: empreses privades, hotels de luxe i operadors turístics internacionals. Amb els primers, oferim tots els avantatges que van descriure anteriorment. Amb els hotels de luxe del país, fem un enllaç perquè els seus hostes puguin aprofitar les nostres promocions, descomptes i el nostre servei Shop&Go, perquè la seva experiència sigui més agradable.

Pel que fa als operadors turístics, el que fem és ampliar l’experiència de shopping dels turistes i la complementem amb activitats de lleure, com ara pescar a l’alta muntanya, vols en helicòpter i excursions pels paisatges del nostre país, perquè puguin emportar-se una molt bona imatge d’Andorra, amb el suport de diferents partners col·laboradors.

També és important destacar que donem suport a les escoles andorranes, per poder actualitzar les eines tecnològiques de les institucions amb packs educatius (iPads, softwares, entre altres) a preus reduïts. Igualment, tenim molt bones relacions amb els bancs més importants, amb les immobiliàries més prestigioses i amb els millors bufets d’advocats, que ens permeten donar la benvinguda als nous residents i facilitar els seus primers mesos d’estada al país, a través d’una atenció personalitzada de primer nivell.

Com us poden contactar les persones interessades?

A través del telèfon +376 608 172 i pel correu electrònic empreses.gmp@pyrenees.ad.