Els Estats Units, racons per descobrir amb Viatges Emocions

Clevin Hannah jugador del Morabanc AndorraViatges Emocions et presenta les destinacions més destacades dels Estats Units d’Amèrica, el país de Clevin Hannah, una de les nostres estrelles de l’equip de bàsquet Morabanc Andorra.


Nova Orleans, jazz, festa i cuina criolla

Si estàs planejant les teves pròximes vacances, et convidem a descobrir una de les ciutats més populars dels Estats Units, situada a la vora del riu Mississipí i reconeguda internacionalment per la seva riquesa musical, encant cultural, gastronomia i el seu revolucionari moviment nocturn, Nova Orleans. També, coneguda per la seva gent com NOLA (Nova Orleans – Louisiana) ha estat consagrada com la ciutat que va veure néixer al Jazz i a una de les grans llegendes musicals d’aquest gènere, Louis Armstrong.

New Orleans destinacions recomanades
Foto: Chris Minerva
Música, gastronomia i diversitat

Camina pels carrers de Nova Orleans i deixa’t portar per la música en viu que ressona en cadascun dels seus racons. Gaudeix de la ciutat en la qual viu el Jazz i al mateix temps   conviuen diferents estils musicals com ara Gospel, Zydeco, Cajun, Llatino, R&B, Country, Blues i on també hi ha lloc perquè soni el Reggae i un bon Rock n’Roll. Famosa pel moviment dels seus clubs nocturns, gaudiràs de nits inoblidables en una ciutat que sempre està de festa.

No et pots perdre: L’històric Bourbon Street – Barri Francès – Cementiri de Sant Lluís.

Destinacions culturals recomanades dels Estats UnitsLAFFAYETTE, cuina criolla i cultura

Véns per la cuina i et quedes per l’encant local. Sens dubte, si viatges a Louisiana has de delectar-te amb els seus típics plats que ofereixen una barreja d’estils i sabors. La gastronomia de Cajún i la cuina Criolla formen part de la identitat del lloc. La cultura del sud de Louisiana, igual que el dialecte, es troba amanida per l’estil francès, el cajún i el crioll. Lafayatte és la fusió perfecta que combina la història, la cultura, diferents aromes i sabors de la ciutat de la música.

Gastronomia local de Laffayette

Foto: Denny Culbert

MEMPHIS, llegenda de la música i el riu Mississipí

Si fas un recorregut pel riu Mississipí, et trobaràs amb la ciutat que va veure néixer al rock’n’roll i que posteriorment es va convertir en el bressol d’aquest imponent ritme musical, la ciutat de MEMPHIS, situada en l’estat de Tennesse. Una ciutat que va albergar a un dels cantants més importants de la història, Elvis Presley. Un lloc que s’ha convertit en un espai sagrat per a la inspiració musical, on els sons giren al voltant d’estudis de música, dels seus llegendaris carrers, d’històries embolicades en els misteris del Mississipí i sabors que uneixen les collites del Delta, amb influències de tot el món. Gaudeix del seu encant i deixa’t portar pel vibrar de la seva música i vida nocturna.

Et recomanem visitar: Graceland (Mansió de Rei del Rock, Elvis Presley), Sun Studio, Stax Museum of American Soul Music i Memphis Rock ‘n’ Soul Museum i els creuers del Mississipí.

MemphisVisita CLARKSDALE, la ciutat del millor bluesman de tots els temps, Robert Johnson

Conta la llegenda que Robert Johnson va vendre la seva ànima al diable, en l’encreuament de les carreteres de Clarksdale, per a convertir-se en el millor guitarrista del planeta. Es diu que va fer un pacte amb el diable, ja que mancava de talent i que va desaparèixer per uns mesos per a després reencarnar en el millor compositor i guitarrista que mai s’havia conegut fins al moment. Així va començar la llegenda, moltes cançons del seu repertori refereixen al diable. Per aquest motiu, aquesta ciutat s’ha convertit en un lloc de peregrinació per a molts seguidors, ja que se suposa que aquí en l’encreuament de les carreteres de Clarksdale, el diable va afinar la guitarra de Robert Johnson.

Senyals de trànsit de ClarksdaleConsells per a gaudir del teu viatge

– Lloga un cotxe per a traslladar-te de manera més ràpida al lloc que vulguis conèixer.
– Revisa el calendari, si viatges a l’estiu pots fer coincidir les teves vacances amb algun festival de música a Nova Orleans o Laffayette.
– Reserva els teus vols amb més antelació, ja que així aconseguiràs millors preus.
– Acaba la teva estada als EUA amb una visita a Nova York o, si busques relax, pots triar una estada en les fantàstiques platges del Sud de Miami (Cayos).

INFORMACIÓ PRÀCTICA
  • Moneda oficial: DÒLAR
  • Documentació imprescindible per a viatjar: Passaport + (Autorització d’entrada al país)
  • Idioma oficial: anglès