Aerofilm 369, la fotografia i l’audiovisual en la seva màxima expressió

L’empresa Aerofilm 369 s’ha consolidat com a referent de la fotografia i el vídeo tant al cel com a la terra, ja que s’especialitza en la filmació amb vehicles aeris no tripulats de diferents dimensions i prestacions.

Fotos: Aerofilm 369/Pablo Ledesma Verberckt

Aerofilm 369

L’aventura professional del Pablo Ledesma Verberckt, fotògraf i creador audiovisual, va començar fa més de 20 anys, a Itàlia, quan la fotografia digital encara buscava fer-se el seu lloc en una època dominada per la fotografia analògica. A l’Argentina i Andorra, hi va ampliar la seva formació en ambdues tècniques fins a convertir-se en el primer fotògraf certificat per Google de tot el Principat, un important bagatge que, anys més tard, li va portar a encapçalar Aerofilm 369.

Aerofilm 369Aerofilm 369 estudia individualment cada projecte per garantir un resultat excel·lent en cadascuna de les etapes de la producció

L’empresa, que s’especialitza en la filmació aèria amb drones (RPAS), també abasta el sector de la fotografia i la producció audiovisual, tant en els formats més convencionals, com ara retrats i cobertura d’esdeveniments, fins als més específics, entre els quals la fotografia 360º, esportiva i d’arquitectura, sempre amb la màxima qualitat i adaptat als requisits de cada projecte.

Aerofilm 369Aerofilm 369 ha estat partícip de diferents produccions audiovisuals amb creadors de continguts com ara LOLiTO FDEZ i El Rubius

 

Són la versatilitat i els excel·lents resultats la carta de presentació d’Aerofilm 369, que ha tingut com a clients a la Spartan Race o la cursa ciclista més important de França i del món, així com fabricants de cotxes com ara Porsche, Land Rover i Audi. També ha treballat braç a braç amb el Govern d’Andorra, Andorra Turisme, IQOS, entitats financeres, productores de cinema i agències de comunicació i màrqueting, i ha deixat palesa la seva creativitat a concerts d’artistes de prestigi internacional entre els quals Armin van Buuren, Mònica Naranjo, Bob Sinclar, Brian Cross, Martin Garrix, Tiësto i Timmy Trumpet.

Aerofilm 369Sigui a terra o a l’aire, a Andorra o qualsevol racó del món, Aerofilm 369 està preparat per a crear imatges inesborrables per a tu o la teva marca.


logo aerofilm 369

www.aerofilm369.com
hola@aerofilm369.com
+376 634 555
+34 695 445 472