Andbank i el Banc de Perruques, units en un concert solidari

Andbank Andorra organitza un espectacle musical que tindrà lloc el pròxim 20 d’abril, per a recaptar fons i donar suport al Banc de Perruques oncològiques del país.

Fotos: Andbank

El cartell musical de la cita l’encapçalen Agustín i Santi, de les mítiques agrupacions Los Mustang i Los Diablos, que visitaran el nostre país el pròxim 20 d’abril amb motiu d’una vetllada especial que Andbank està preparant al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Andbank i el Banc de Perruques, units en un concert solidariL’activitat ha estat presentada avui per Maria Suárez, directora de banca país d’Andbank, i Nelly Garcia, de la perruqueria i centre d’estètica KERALA i responsable del banc de perruques que serà beneficiat per la recaptació producte de la venda d’entrades.

Durant la seva intervenció, Maria Suárez ha explicat que Andbank està “molt compromès amb la lluita contra el càncer”, raó per la qual “seguirem organitzant accions per a col·laborar-hi, sobre tot amb el banc de perruques” que va néixer amb 5 unitats i que, actualment, ja compta amb deu perruques en préstec.

Les entrades per a aquest concert solidari ja estan a la venda a través del lloc web www.andorralavella.ad/entrades i al centre cultural La Llacuna, a la capital, de dilluns a divendres, des de les 8 hores fins a les 15.30 hores.

democrates andorra