Pyrénées Andorra dona la benvinguda a l’univers SUAREZ

La firma s’ha consagrat com a un dels màxims exponents de la joieria de luxe del territori espanyol, fins a arribar a ser una de les predilectes de distingides personalitats internacionals com ara l’arxiduquessa d’Àustria, Sofia d’Habsburg. Com a part del seu procés d’expansió, SUAREZ aterra al Principat amb un espectacular córner a la planta baixa de Pyrénées Andorra.

Foto: Pyrénées Andorra · SUAREZ

SUAREZBilbao, 1943, quan la guerra civil havia quedat en el passat, però les seves conseqüències eren encara palpables, somiadors i pioners com Emiliano Suárez Faffián van donar via lliure al seu potencial creatiu. Així va néixer, al núm. 11 del carrer Jardines, la primera botiga-taller de la ciutat, pedra angular del que és SUAREZ en l’actualitat, una firma octogenària que ha estat capaç de trencar les barreres de les fronteres.

SUAREZL’arxiduquessa d’Àustria, Sofia d’Habsburg, ha estat una de les clientes i ambaixadores més selectes de SUAREZ, marca a la qual es va encomanar l’honorable tasca de dissenyar els anells de compromís dels Prínceps d’Astúries. L’actriu i model francesa Laetitia Casta també ha estat imatge de la casa espanyola, amb un treball fotogràfic impecable del prestigiós fotògraf Mario Testino.

SUAREZEl secret de tot plegat rau en la recerca de l’excel·lència, tant de la matèria primera com de cada una de les etapes del procés de confecció de la joia, per a les quals la família Suárez, constituïda per gemmòlegs titulats al Gemological Institut of America (GIA), certifica la procedència i qualitat dels diamants. D’aquesta manera, SUAREZ és artífex de peces úniques, inigualables i íntimes que donen vida a col·leccions captivadores i plenes de vida que podràs descobrir també, d’ara endavant, a Pyrénées Andorra, botiga premium i en exclusiva per al Principat d’Andorra.

SUAREZ