RTVA presenta la cobertura especial per a les eleccions generals 2023

Enguany, la programació de la ràdio i la televisió pública es desdobla per tal d’oferir la informació més completa de la campanya electoral, prèvia als comicis que se celebraran el pròxim dia 2 d’abril, i una àmplia cobertura del dia del referèndum, així com un seguiment exhaustiu de l’evolució de les votacions i el resultat final d’aquest. Oferiran debats amb els candidats que formen part de les llistes territorials i nacional, així com diferents entrevistes amb els candidats de la llista nacional.

El 30 de març tindrà lloc, al Consell General, el debat nacional on hi seran presents tots els caps de llista. Mentre que, el 2 d’abril tindrà lloc un programa especial que comptarà amb deu equips, entre càmeres i periodistes, que faran connexions en directe des de totes les parròquies i també des de la seu de cada partit.

Pel que fa als set debats territorials, es faran en directe, des del plató de programes de RTVA, amb un decorat especial, el format serà en peu, i seran presentats per David Domingo. Per la seva banda, les entrevistes aniran a càrrec de Jordi Cama, tot això en format televisiu. Per la seva banda, al mitjà radiofònic, Jordi Lorente serà el presentador dels debats i Òscar Rollo es farà càrrec de les entrevistes.

Tothom podrà seguir els resultats previs i el minut a minut de les eleccions, a través dels tres canals que té disponibles RTVA, que són: la ràdio, la televisió i el lloc web.