Beauty tips by Gala Perfumeries: S.O.S taques

L’aparició de taques al rostre després de l’estiu és una de les principals preocupacions de la majoria de dones. T’expliquem com tractar-les després de les vacances.

La pigmentació cutània coneguda com a taca solar acostuma a sortir durant el procés d’envelliment natural o per l’exposició solar, també conegut com fotoenvelliment.

Existeixen altres conseqüències d’aparició com desajustos hormonals o per la presa de medicaments que produeixen fotosensibilitat.

És millor prevenir que curar

Tot i que durant els mesos d’estiu el sol es presenta amb més intensitat, durant la resta de l’any també fa acte de presència. Per tant, l’ideal és protegir la pell amb un bloquejador solar que faci de barrera protectora per tal d’evitar el fotoenvelliment.

CLARINS. UV +50. Crema solar amb una textura ultrafina que resisteix a les agressions de la vida urbana.Tractament taques clarins gala perfumeries

El poder reparador de la pell

La pell té la facultat de reparar-se de les agressions externes patides al llarg del dia. Durant la nit s’inicia un cicle de reparació natural de la dermis que dura aproximadament 8 hores. És durant aquest cicle nocturn quan els processos cel·lulars arriben al seu nivell màxim de producció i restauració del col·lagen i l’elastina.

ESTEE LAUDER. Advanced Night Repair. Sèrum elaborat amb una exclusiva tecnologia ChronoluxCB, que maximitza el poder de renovació nocturna de la pell.

Tractament taques estee lauder gala perfumeriesLa vitamina C, un bon aliat

La vitamina C, també anomenada àcid ascòrbic, és un component natural excel·lent per prevenir i/o atenuar les taques a la pell. Conté agents antioxidants que ajuden a protegir les cèl·lules contra els danys produïts pels radicals lliures. A més a més aporta col·lagen i nutrició. La seva activitat és lenta i progressiva però, en qualsevol cas, efectiva.

CLINIQUE. Fresh Pressed. Tractament creat per ser complementat amb la crema hidratant habitual. Conté un 10% de vitamina C que proporciona lluminositat des de la primera aplicació. També redueix les taques i corregeix les arrugues i línies d’expressió amb el seu ús continuat.

Tractament taques clinique gala perfumeries

andorra a taula