Beautytips by Gala Perfumeries: prevenció de les estries

Les estries es produeixen per un estirament excessiu de la pell o per un canvi hormonal. Solen aparèixer principalment a la panxa, els pits, els malucs, les cuixes i les natges. Per prevenir-les, s’ha d’evitar un augment de pes massa sobtat per no sotmetre la pell a una forta distensió mecànica. A Gala Perfumeries i al nostre web gala.ad disposem d’aquests tres aliats per a la prevenció i millora de les estries:

Clarins Huile Tonic

Tractament essencial per toni­ficar i millorar l’elasticitat i la fermesa de la pell. Fluid i, està enriquit amb olis essencials i immediatament absorbit per la pell. Ajuda a suavitzar la pell per reduir-ne la distensió i la deixa flexible i sedosa. Els olis essencials de gerani, menta i romaní toni­fiquen i estimulen la superfície de la pell. L’oli vegetal d’avellana la nodreix i la suavitza.

Clarins body partner

Una crema ­ fina i sedosa d’alta tolerància per ajudar a prevenir les estries i a reduir-ne l’aspecte durant els canvis de pes. La seva fórmula experta combina ingredients actius que milloren l’elasticitat i la fermesa de la pell, tot calmant-la. Ajuda a reduir visiblement les estries tant en longitud, amplada, profunditat i color.

Biotherm Biovergetures

La seva fórmula conté un còctel de principis actius seleccionats per la seva acció sobre les fibres de suport de la pell, associats amb olis vegetals que hidraten la pell i incrementen la seva flexibilitat. És un gel en crema no gras que penetra a la pell i la deixa llisa i suau, millorant la seva resistència i elasticitat i facilitant els estiraments.