Beauty Tips by Gala Perfumeries: nou Bear, de Foreo

A continuació et presentem l’innovador dispositiu de FOREO, únic al mercat i amb la principal funció de proporcionar-te un lífting facial no invasiu. A Gala Perfumeries estarem encantades de presentar-te’l i explicar-te’l amb detall.

Durant anys hem cuidat la pell del rostre amb cremes, sèrums, vitamines i tot tipus de cosmètics per hidratar i mimar la pell, protegint-la dels agents externs i treballant sobre les grans preocupacions com ara, les línies d’expressió, fermesa, sequedat i lluminositat de la pell. A més a més, moltes de nosaltres tenim a casa dispositius de bellesa que estan dissenyats per aconseguir resultats professionals. Encara amb tot i això, ens faltava quelcom addicional per arribar a tenir un rostre radiant i ferm.

La marca FOREO, després de varis anys d’estudis i desenvolupaments, llença al mercat BEAR, un dispositiu intel·ligent a base de microcorrents que eleva a un altre nivell la rutina facial antiedat. Combina les microcorrents elèctriques amb les pulsacions T-sonic patentades per la firma per a tonificar la musculatura, realitzant un lífting facial no invasiu. BEAR es tracta del dispositiu de microcorrents més segur del mercat gràcies al seu sistema automàtic Anti-Shock System™ que evita descàrregues indesitjables.

LES TECNOLOGIES DE BEAR™:

MICROCORRENTS – TONIFICACIÓ FACIAL

Les microcorrents són una forma segura i indolora de reafirmar la pell i definir els trets facials. BEAR™ utilitza dues esferes de microcorrents per canalitzar l’energia cap a la pell. Gràcies a aquesta tecnologia, els 43 músculs presents al rostre i els 26 ubicats al coll es tonificaran com si es tractés d’una sessió de fitness facial.

ANTI-SHOCK SYSTEM™

L’innovador Anti-Shock System™ de BEAR™ utilitza sensors ultra intel·ligents per escanejar i mesurar la resistència de la vostra pell a l’electricitat a una velocitat de 100 cops per segon. Una vegada detectat el nivell de tolerància a les microcorrents, s’ajustarà la intensitat automàticament per adaptar-se millor a la vostra pell i arribar a la potència desitjada de forma gradual i sense descàrrega.

PULSACIONS T-SONIC™

Aquesta tecnologia exclusiva de pulsacions sònico-transdèrmiques patentada per FOREO, ofereix un massatge facial relaxant per aconseguir una pell radiant, gràcies a les 10.000 pulsacions per minut que viatgen a través de les capes de la pell. Faciliten l’absorció dels ingredients actius i ajuden a relaxar els punts de tensió muscular del rostre, reduint l’aparició de les línies fines i les arrugues.

LA IMPORTÀNCIA DE COMBINAR-LO AMB UN CONDUCTOR

Per garantir un tractament segur i efectiu, sempre que utilitzem BEAR™ ha de ser en combinació amb una crema o amb un sèrum conductor que ens ajudi a transferir les microcorrents del dispositiu cap a la pell. Formulat a base d’ingredients actius com l’àcid hialurònic i l’esqualà (oli hidratant d’origen vegetal), SERUM SERUM SERUM és el company perfecte per a BEAR™, ja que a més a més de conduir les microcorrents, ens ajudarà a rejovenir i cuidar el rostre al mateix temps.

Serum

BEAR™ MODE D’ÚS:

PAS 1: descarrega l’aplicació FOREO For You para Android o Apple

PAS 2: connecta l’aplicació a través de Bluetooth i pressiona el botó universal per desbloquejar i registrar el dispositiu BEAR™, a fi d’utilitzar-lo per primer cop

PAS 3: aplica SERUM SERUM SERUM en la pell a tractar i fes un massatge fins a la seva total absorció

PAS 4: selecciona la rutina i la intensitat de microcorrents desitjades mitjançant l’aplicació o manualment amb el botó universal; i a continuació llisca BEAR™ sobre la teva pell

BEAR™ està disponible en l’icònic color fúcsia de FOREO, mentre que BEAR™ MINI es pot trobar també en Pearl Pink i Lavender, tots ells disponibles a Gala Perfumeries.