Noces i comunions: ja tens el lloc ideal per a la teva boda?

Sonen campanes de boda? Doncs et mostrem algunes idees i tendències què has de tenir en compte aquest any perquè una de les celebracions més importants de la vida sigui perfecta, per no oblidar-te de cap detall i perquè els convidats se sentin realment còmodes en un dia tan especial com aquest.

Aquesta temporada, les finques estil cottage o country chic s’imposen com a ubicació predilecta, com també la personalització de diferents elements i petits detalls exclusius, que seran imprescindibles per donar un toc personal i íntim a la celebració.

Casa country per a celebrar bodaLes llums s’han convertit en un element essencial en les celebracions nupcials, ja sigui omplint els sostres, com a cortines, com a garlandes o decorant qualsevol superfície, donant un toc romàntic, viu i màgic a l’ambient.

Llums per a la boda perfectaLes taules rodones cedeixen el lloc a les taules imperials o allargades. La seva decoració ha de ser cuidada i càlida, amb centres de taula que aposten per espelmes, flors silvestres i herbes, destronant les roses i les flors cultivades i deixant de banda el color blanc per obrir les portes a la varietat cromàtica. També ha canviat la forma d’assignar les taules als convidats. Els números s’han substituït per noms especials que varien depenent dels gustos dels nuvis: des de noms de pel·lícules, a noms de cançons, a noms d’actors i actrius…

decoració de taula de bodaLes food trucks s’apoderen del moment pica-pica. Els entrants a taula desapareixen, aconseguint d’aquesta manera que l’ambient sigui més amè. Apareix també la figura del finger food, una modalitat de pica-pica preparat per agafar-lo amb els dits, sense complicacions.

Food truck per a bodesPer acabar, una altra tendència que s’ha imposat aquest any és la febre eco-friendly. Cada vegada es té més consciència del medi ambient i del reciclatge, i a les celebracions s’està imposant aquest pensament. El banquet se situa a l’exterior per estalviar llum, envoltat de naturalesa, a l’aire lliure, amb productes i aliments de proximitat i ecològics, que envaeixen les taules. El cartró substitueix al plàstic i els tovallons de tela als de paper. Les invitacions es fan amb materials reciclats o s’opta per enviar-les per correu electrònic, estalviant paper. També està en apogeu col·laborar amb alguna ONG a l’hora d’obsequiar als convidats.

Detall per a bodes

democrates andorra