Noces i comunions: el maquillatge i pentinats de la núvia moderna

Per a una ocasió especial com el nostre casament, és innegable que volem lluir radiants. Si encara et segueixes preguntant quin pentinat o quines tècniques de maquillatge són les més actuals, ja pots prendre nota de les nostres recomanacions.

MAQUILLATGE

La simplicitat agafa protagonisme aquesta temporada. La naturalitat és el que es busca, que la núvia se senti ella mateixa i que el maquillatge s’adapti al seu estil i a la seva personalitat.

Maquillatge i pentinats per a núviesEls tons nude segueixen predominant amb un contouring més relaxat. D’aquesta manera, els il·luminadors i els colorets, en sintonia de tons amb els ulls, es convertiran en els productes estrella, donant dimensió al rostre sense restar-li il·luminació i deixant enrere les pells mat. Els tons atrevits com el vermell, granat, rosa o color vi s’utilitzen per als llavis.

Aquest any es porten les celles naturals, marcades i delineades.

Maquillatge per a nocesPENTINATS

Igual que en maquillatge, aquesta temporada en perruqueria també prima la naturalitat, donant comoditat a la núvia i, a la vegada, estil.

Pentinats per a núviesLes cabelleres deixades anar amb ones naturals i recollits desestructurats o desenfadats són un bon exemple dels pentinats que marcaran tendència en bodes aquest any, però que no deixen de banda ni el romanticisme ni la delicadesa. La tendència, però, recau en els complements que decoraran aquests pentinats, com diademes de flors o brillants, forquilles de perles, joies, llaços…

Ornament per a núvies