Els nostres secrets per protegir el teu cabell del sol

Amb l’estiu, el sol i la platja, hi necessitem aprendre a protegir al màxim els nostres cabells. Us deixem aquí unes recomanacions per evitar que es deteriorin amb el sol, l’aigua de mar o el clor de la piscina, perquè és un fet que a l’estiu cal cuidar molt més els cabells que durant la resta de l’any.

Eixugar-se els cabells a l’aire és bo. També cal posar mascareta tres cops a la setmana i la resta de dies, un condicionador. És important protegir-los del sol, amb productes específics i aclarir-los després del bany, ja sigui a la piscina o al mar.

Us proposem tres productes per protegir-los i nodrir-los de manera eficaç.

Smart Touch de Montibello

És un condicionador lleuger que a més de protecció aporta prevenció i reparació, tant dels cabells com de la pell, que protegeix dels rajos solars.

Smart Touch de Montibello per protegir el cabell del solLabel M

És una mascareta per revitalitzar els cabells fins després d’un dia de platja o de piscina. Els resultats són espectaculars.

Label MSolar Sublime de l’Oréal

Aquest és un esprai molt agradable d’aplicar, és un protector que s’absorbeix amb facilitat. Cal aplicar-lo abans d’exposar-se al sol.

Solar Sublime de l’OréalEls estris més professionals

Amb el nou assecador BaByliss PRO ultra ràpid, aconseguirem uns cabells brillants sense electricitat estàtica. Un assecador molt lleuger (399 g), que respecta la hidratació natural dels cabells, que té una potència de 2.200 W amb funció turbo i silenciador. Distribuït per 4D. Tel. +376 322 654.

Assecador BabyLiss Pro