Els pentinats que arrasen aquesta primavera

Si ja t’has tallat els cabells a la moda de la temporada, necessites inspiració per saber quins pentinats fer-te amb el teu nou look. Per sort, ens hem passat per Pinterest per descobrir quines tendències en pentinats ens esperen aquesta temporada.

Monyo baix

El monyo baix (low bun) és justament el que necessitem per al dia a dia. A més de salvar en un moment un bad hair day, és fàcil de fer i funciona tant per sortir de festa com per anar a treballar. Tu tries el registre.

Pentinats de Monyo baixMonyo alt

Semblant El recollit hollywoodià més viral d’aquesta temporada és aquest monyo alt. Amb la mateixa funció que un semi recollit, amb el ‘chic’ d’un monyo i la comoditat de no dur els cabells a la cara.

Pentinats de Monyo altCua de cavall

La cua no només s’ha convertit en el pentinat de moda, sinó que és un estil atemporal que mai no falla. Això sí, aquest any mira de fer-la més alta i afegeix accessoris amb un plus original.

Pentinats de cua de cavallCua o trena?

Les dues! Els pentinats amb trenes fàcils són bons aliats però, des d’avui, aquest és el nostre favorit. Encara que sembli complicat, l’únic que has de fer és crear una trena lateral d’espiga i unir-la amb tots els cabells en una cua baixa.

Cua i trenesPentinats clàssics i fàcils

Si no, sempre podràs cenyir-te als bàsics,  com aquests semi recollits, dolços i bonics. Els bàsics mai fallen!

Pentinats

democrates 2023