Pentinats de festa per aquest Nadal

Ja sabeu com us pentinareu aquestes festes? Si encara no ho teniu clar, us proposem alguns looks que, segur, us serviran d’inspiració. En aquesta època de l’any, a totes ens ve de gust apostar per un pentinat una mica més elaborat. No obstant això, sempre hi ha certa por al resultat final, per si no ens sentim còmodes o ens veiem massa arreglades. Per això, us suggerim diferents beauty looks que han portat les famoses, perquè trobeu el que més s’adapta al vostre estil.

Cabells solts o recollits
Cabells solts o recollits?

És el primer dilema que hem de resoldre. Un monyo sempre aporta sofisticació al nostre look. A més, es converteix en l’opció ideal per lluir amb vestits que deixin l’esquena a l’aire. Un truc? Fes-te la ratlla al mig i deixa alguns flocs solts, igual que fan les actrius, així evitaràs tirar-te anys a sobre. Si ho prefereixes una mica més despreocupat, opta per una cua, que segueix sent el pentinat per excel·lència de les passarel·les. Encara que sigui un look per a les working girls, de nit pots transformar-la, col·locant-la de banda i afegint un lleuger tupè.

lleuger tupè

Així i tot, si el teu esdeveniment requereix un dress code més elegant, el fals bob és l’acompanyant perfecte. Un tall que no necessita tisores i convertirà la teva cabellera fins a un pam més curta. Només necessites unes quantes forquetes i molta laca per fixar-ho.

Ones Hollywood ‘vs’ suaus

La cabellera solta és una altra de les guanyadores de la temporada. Això sí, la ratlla de banda i afegir moviment als cabells, es tornen imprescindibles en aquest pentinat. Imita els looks proposats per a obtenir un resultat sexy i decanta’t per unes ones molt marcades, inspirades en els anys daurats del cinema i conjugades amb un rouge intens als llavis. Per a un acabament més natural, aposta per unes ones lleugeres i desfetes.

I tu, et recolliràs els cabells aquestes festes o prefereixes la cabellera solta amb ones?

Ones Hollywood 'vs' suaus
Prova els nous productes de Toro by Victor Toro. Recentment obert, a Júlia Onix.
Toro by Victor Toro
MOLDEJADOR ROWENTA MULTISTYLER CF4230, per aconseguir unes ones espectaculars. FNAC PYRÉNÉES ANDORRA.

MOLDEJADOR ROWENTA MULTISTYLER CF4230