Look de desembre: diversitat d’estils

Ja deixem enrere la tardor i ens endinsem plenament a la temporada d’hivern, una temporada que ve farcida de propostes i estils, que seran molt diverses i variades. Com ja vàrem comentar a l’anterior edició, la tendència dels anys 20 o ‘college preppy’ agafarà embranzida entre el segment més jove, amb predomini de la llana i els quadres; però també veurem molt platejat, daurats, lluentons i ‘brilli brilli’.

Deixant de banda el segment més jove, els plumífers i la moda après ski, seran els grans triomfadors i, per als que ja ronden la cinquantena, la sastreria, serà la reina del vostre vestidor, amb americanes i, fins i tot, armilles. Però no ens oblidem del punt, ja que jerseis i càrdigans, en aquest teixit, marcaran tendència aquesta temporada.


Look de desembre 1

Tal com vam avançar en l’anterior número de la nostra revista, el total black havia tornat per quedar-se aquesta temporada i una bona mostra del que diem ens ho demostra la protagonista d’aquesta imatge. Interessant i original el coll d’aquest vestit.


Look de desembre 2

Un altre exemple de total black, aquest força més atrevit, amb transparències i amb un altre dels elements fonamentals per a aquesta temporada, els lluentons que, en aquesta ocasió, són en forma d’estampat floral, però també en la mateixa gamma cromàtica. Un look que no pot passar inadvertit.


Look de desembre 3

El protagonista masculí llueix una americana a quadres, que recorda la tendència ‘college preppy’, tan de moda aquesta temporada. Pel que fa a la seva acompanyant, llueix un vestit recte tipus, entre canesú, túnica i evasé, en el qual crida l’atenció l’originalitat de les mànigues.


Look de desembre 4

L’Amalia Marquet llueix esplèndida, com sempre. En aquesta ocasió ha optat per una combinació còmoda, original i elegant, a la vegada; demostrant un gran coneixement de la moda i les noves tendències. Crida l’atenció l’originalitat de l’americana, fent-li l’ullet a la sastreria.


Look de desembre 5

L’street style al poder! Que vestir bé no està renyit amb la comoditat, ni amb el pragmatisme de les noves tendències, és un fet, i aquesta imatge ens ho demostra. El protagonista masculí va apostar per un estil més esportiu, destacant el plumífer, mentre que la seva acompanyant es va decidir per un total black, gairebé al 100%, que només trenca en print de color blau turquesa.


Look de desembre 6

Transversalitat, també a l’hora de vestir, ja que podem observar en aquesta imatge unes propostes ben diferenciades. Mentre que la Mireia Maestre va optar per un look molt street style, amb americana blanca que li aporta el toc de formalitat; els seus acompanyants van optar per un estil més clàssic, però no exempt d’elegància i glamur.


Look de desembre 7

Una parella impecablement vestida, on rivalitzen tots dos quant a glamur i elegància. Fantàstic plumífer en forma d’armilla per al protagonista masculí i elegantíssim vestit evasé el que llueix la seva acompanyant, que també conjunta amb un plumífer negre, que porta al braç.


Look de desembre 8

Versatilitat i originalitat en el look del Ferran Naudi, sobretot pel que fa al jersei amb cors en relleu. Per la seva banda, l’Anna Ros va optar per un clàssic que mai falla, el cuiro, combinat amb un jersei de punt estil preppy però, més a la moda encara va la seva filla, amb jersei de punt, plumífer i esportives. No es pot demanar més.


Look de desembre 9

Excel·lent proposta la que ens aporta la noia d’aquesta imatge, amb un pantaló ‘college preppy’, i un jersei del teixit que marca més tendència aquesta temporada, el punt, sobretot en tons molt clars. El noi va optar per un estil molt casual i molt típic d’aquesta època de l’any, ja que el fred comença a estrènyer amb intensitat.


Look de desembre 11

Queda clar el que comentaven a la foto anterior, el cuiro es resisteix i es renova. En aquesta ocasió amb un dels colors de moda per a aquesta temporada d’hivern, el verd intens. La resta del look parla per si sol, excel·lent combinació d’elements i de gamma cromàtica, que donen com a resultat un conjunt fresc, modern i de rabiosa actualitat.


Look de desembre 12

Més enllà de la simpatia d’aquesta foto, hem de parlar d’aquest esplèndid look el que llueixen les dues protagonistes. Sens dubte, els jeans són un bàsic que qualsevol fashionista que es preï ha de saber portar amb elegància. Perfecta elecció del calçat que, amb aquest toc animal, li aporta al look un plus d’elegància.


Look de desembre 13Si no fos per la camisa, diríem que aquesta noia va apostar per una de les opcions d’aquest hivern ‘tot al negre’, però fidel a una altra de les tendències, va apostar per una tonalitat rosa fúcsia que, sens dubte, causarà sensació aquesta temporada d’hivern, en la qual, els colors fora de to, seran els reis de la paleta de colors.


Look de desembre 14

Dues propostes ben diferenciades, mentre que la dona de l’esquerra va optar per un clàssic midi llarg, amb plecs, una altra de les peces de moda. Impressionant proposta la de la noia de la dreta, amb un delicat total black, amb una silueta curta, ajustada i sensual, que és el que marca la tendència, sobretot, mostrar les cames.


Look de desembre 15

Complexitat i elegància, un binomi que destaca en aquesta imatge de rabiosa actualitat. Com ja he comentat en la introducció d’aquesta secció, el ‘brilli brilli’ els daurats, platejats i els lluentons, estan més de moda que mai, però aquesta proposta és tot un luxe, per la seva delicadesa i harmonia. Fins i tot, el detall de les ungles en daurat. Magnífica!


Look de desembre 16El noi ha optat per un estil molt casual, un street style masculí, unificant la gamma cromàtica de grisos. Pel que fa a la noia, llueix un animal print, que tantes temporades porta fent furor en totes les reunions i festes. I és clar, allò que ha tingut tant èxit, costa que marxi.


Look de desembre 17

Atrevir-se a jugar amb els teixits i la gamma cromàtica té el seu mèrit. La proposta de l’esquerra juga amb diferents teixits, com ara el cuiro, la lycra i el punt, però també amb el gris clar, el blanc, el gris fosc i el negre, aconseguint un conjunt elegant i harmònic. A la dreta, observem un conjunt on el negre és l’aposta dominant, sense arribar a un total black, però igual d’elegant.


Look de desembre 18

La cònsol major de la Massana, Olga Molné va realitzar una aposta per la seguretat, ja que no hi ha una elecció més segura per a triomfar que el black&white. En aquesta ocasió ha estat una proposta que s’apropa al midi actual amb faldilla prisada, jersei de punt i pell. El seu marit va optar per un estil casual que vessa elegància, rematat per unes esportives.


Look de desembre 19

Aquesta podria ser la foto de qualsevol secció de moda per indicar-nos que el color i la saturació cromàtica són aspectes que marquen tendència, però també els estampats, ja que els grans dissenyadors han apostat per aquesta opció per a donar un missatge d’optimisme, com mostra aquesta imatge.


Look de desembre 20

Moltes vegades ens trobem amb imatges que parlen per si soles, que no fa falta comentar-les, perquè ja s’observa que vessen elegància, glamur i rabiosa actualitat. Impressionant total black i un espectacular black&white, sobren paraules.


Look de desembre 21

Si a la introducció hem comentat que el total black és tendència i, a més a més, l’hem repetit a la imatge anterior, aquí podem observar com el negre és el gran triomfador en la composició d’aquests looks, que només el trenca la nota de color d’aquest esplèndid fulard en tons saturats.


Look de desembre 22

Pel que fa a l’aposta femenina, el negre segueix sent el color predominant, però ens agrada la jaqueta en forma de crop top creuat, que trenca la seva uniformitat. Pel que fa al president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall i el conseller d’Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, com no podia ser d’una altra manera, llueixen uns elegants vestits clàssics.


Look de desembre 23

Anteriorment hem comentat el look de la dona de la dreta, amb un impressionant total black, però la jaqueta que llueix la Laura Alvarez, presidenta d’UNICEF Andorra, ens deixa sense paraules, espectacular per la seva composició, la seva gamma cromàtica, la seva originalitat i la seva elegància. Senzillament, exquisit!!!


Look de desembre 24

Espectaculars, tant la Meri Roca com la Maria Suárez, directora general banca país d’Andbank, demostren que saben molt de moda i que estan al dia quant a les tendències d’aquesta temporada. Fantàstic total black tipus evasé, amb jaqueta camisera i detall a les mànigues. La Meri llueix una altra esplèndida jaqueta camisera, amb un estampat de molta actualitat.


Look de desembre 25

A aquestes altures de la temporada, algú no sap encara que el negre és tendència? Doncs sí, i de quina manera! Aquí veiem l’elegantíssim vestit, entre imperi i evasé, que llueix la Sílvia Hernández, de Shiori. A la seva dreta, i predicant amb el que marquen altres tendències, l’aposta va ser per l’estampat geomètric.


Look de desembre 26

Ja sabem que el negre és el rei d’aquesta temporada, però ens encanta poder comentar altres propostes on, no només les tendències de moda, sinó també l’originalitat i la creativitat, formin part del look de les nostres protagonistes, com en aquesta ocasió. Estampat, punt, negre i quadres tipus preppy, per a dues magnífiques propostes.


Look de desembre 27

Novament predominant el negre però, en aquesta ocasió, podem comentar alguns detalls que encaixen amb les noves tendències. A la dreta observem el detall dels lluentons i tatxes, mentre que, a l’esquerra, sorprèn aquesta espectacular brusa vaporosa transparent amb encaix, en color vermell, atrevit i elegant.


Look de desembre 28

Sens dubte, aquesta és una època per deixar volar la imaginació, per buscar la diferència en la gamma cromàtica de colors amb potència, així com per atrevir-se amb les combinacions més originals. Cuiro, nylon i punt, amb negre, estampat i fúcsia, tot diferent però també harmònic.


Look de desembre 29

El ministre Benazet llueix un impecable vestit d’americana i corbata, excel·lentment conjuntat. Mentre que les seves acompanyants van optar, a la seva esquerra per un total Black, i la consellera general, Sandra Codina, va optar per una altra de les tendències que causen furor aquesta temporada, la sastreria pel que fa a l’americana, i els pantalons tipus paper bag amples.


Look de desembre 30

Ja hem vist una gran quantitat de propostes en les quals el negre ha estat el color predominant, però en aquesta imatge destacarem una altra de les peces que marquen tendència aquesta temporada, els plumífers i, si són de colors potents, encara millor. També destaquen els estampats als pantalons.