Cottet reobre a Andorra amb un nou concepte de botiga

Cottet, referent en òptica i audiologia ha reobert el seu centre d’Andorra amb un espai totalment renovat i modernitzat.

Text i fotos: Mariví Escamilla/Cottet

L’establiment està situat a l’ Avinguda Meritxell número 81, artèria comercial principal del país, es va inaugurar l’any 2013 i acaba de reobrir-se seguint el mateix concepte innovador que la resta de centres que Cottet té a Espanya. D’aquesta manera, reforça la seva estratègia de modernització per a oferir als clients la millor experiència de compra.

La nova imatge ha implicat una reforma integral de la planta baixa i façana del centre, on s’han creat zones diferenciades per a cada àrea. La seva gran façana xamfrà, corbada, ofereix visibilitat des de l’inici de l’Av. Meritxell. Grans finestrals donen la benvinguda a un gran espai obert, de fàcil accés i ple d’opcions per a tots els clients, que poden veure des de fora la seva cridanera exposició.

En la part superior de la façana xamfrà, una pantalla gran en forma de serra presideix el nou centre, on imatges actuals conviuen amb imatges històriques de la marca, com si avancés que la companyia celebrarà el seu 120 aniversari l’any vinent.

Interior de Cottet a Andorra la Vella

A la porta d’entrada, dues pantalles verticals informen dels serveis prioritaris que s’ofereixen, donant la benvinguda al client a la botiga, on trobaran una àmplia selecció de producte, amb novetats exclusives per al mercat, i les últimes tendències de la temporada. En endinsar-se a la botiga, el client trobarà també, una zona especialitzada exclusivament en producte esportiu, i un bonic jardí vertical al fons, que presideix la zona d’espera. A més, un renovat taller a la vista ofereix un gran valor afegit al centre treballant les muntures, cristalls i peces necessàries per a oferir als clients una excel·lent visió i audició, i la possibilitat d’emportar-se el seu producte graduat en una hora.

Cottet és pionera a disposar de la tecnologia més avançada en els seus gabinets d’òptica i audiologia i inclou el millor gabinet auditiu del país. Ofereix programes d’assistència a distància molt personalitzats, audiòfons d’última generació o el nou dispositiu de visió augmentada, Orcam, entre d’altres. Tots els seus productes i serveis són de primera qualitat i amb les màximes garanties.

Façana de Cottet a Andorra la Vella

L’equip professional del centre, format per 8 persones amb 3 òptics i un audioprotètic, rep formació continuada, i presta una atenció especial i molt personalitzada aconsellant productes i serveis específics a tots els clients perquè puguin comprar tot allò que necessitin.

A nivell de producte, la renovada botiga de Cottet a Andorra, ofereix les principals marques de moda amb les últimes tendències en ulleres de sol, muntures i tot tipus d’ullera per a la pràctica esportiva. L’àrea esportiva cobra especial importància amb una àmplia oferta de màscares d’esquí i ulleres per a tota mena d’esports de neu, totes graduables. També es troba una extensa varietat de les marques pròpies Lunettier 1840, Urban i Cottet Barcelona.

“Cottet és una empresa en contínua evolució i modernització i volíem que el nou concepte arribés a implantar-se també a la botiga d’Andorra, un país molt especial per a nosaltres. Aquesta transformació que portem activant des de fa uns anys reforça la nostra filosofia d’oferir als clients la millor de les experiències de compra” ha destacat Javier Cottet, president de Cottet Òptica i Audiologia.