Un oasi on retrobar-te amb la bellesa

A la tercera planta de Pyrénées Andorra, al fons del passadís i darrere d’una porta discreta, hi és un petit oasi on podràs retrobar-te amb tu mateixa. Es tracta de l’Espai Beauty, el servei de tractaments de bellesa i benestar que el Grup Pyrénées posa a la teva disposició per rejovenir la teva pell i lluir un aspecte més saludable.

Creada amb l’assessorament tècnic de la fundadora dels reconeguts centres Maria Padilla, la cabina d’estètica de l’Espai Beauty compta amb marques exclusives i de prestigi com ara Être Belle i Dr. Grandel. A més a més, s’hi apliquen tractaments efectius, com ara el CC Glow, un procés antiaging i regeneratiu no invasiu basat en la combinació de diferents principis actius naturals, com ara l’àloe vera, l’àcid hialurònic, l’Hibiscus Sabdariffa i l’elastina, que, juntament amb diferents pigments, homogeneïtzen el to de la pell, aportant lluminositat i hidratació, ideal per suavitzar arrugues, reduir ulleres, dissimular taques i cicatrius, i donar un aspecte natural des de la primera sessió.

A l’Espai Beauty de Pyrénées Andorra, no hi falta l’equip de radiofreqüència Indiba, que estimula la regeneració cel·lular del teixit cutani per refermar la pell i que aquesta estigui més sana, sense dolor i sense cap efecte secundari. A més a més, afavoreix una major microcirculació i millora l’oxigenació dels teixits, afavorint la cicatrització.

ECO SOSTENIBLE

La bellesa està en la naturalitat i, conscients dels beneficis de productes d’origen natural i mínimament processats, Pyrénées Andorra presenta tota una línia cosmètica orgànica pensada pel teu benestar.

  1. COCUNAT

The Cure

Ideal per a tota mena de pells i d’edats. La seva fórmula de 21 olis únics i naturals reparen, redensifiquen i tracten fins i tot les arrugues més profundes, aportant lluminositat i estimulant la formació de col·lagen i àcid hialurònic.

Cocunat The Cure

  1. COCUNAT

Crema anti edat

Crema facial antienvelliment, hidratant, regeneradora i nutritiva, a base de karité, alvocat i soja. Recupera la llum de la teva pell.

The Absolute Crema anti edat

  1. ALMA SECRET

Contorn d’ulls

Un contorn d’ulls intensiu anti edat que millora la microcirculació de la zona i tracta petites arrugues d’expressió, bosses i ulleres. Gaudeix d’una mirada radiant i rejovenida.

ALMA SECRET

  1. MAMINAT

Sèrum Regenerador

El complement ideal per a la teva rutina nocturna i qualsevol tipus de pell, ja que aporta un efecte lífting gràcies a la seva fórmula a base d’àcid hialurònic vegà, flor de taronger, llavors de raïm i de lli, així com rosa mosqueta.

Sèrum Regenerador MAMINAT

 

  1. MAMINAT

Contorn d’ulls

El contorn d’ulls de Maminat és el petit gegant de la marca, perquè, amb tan sols 30 ml, ha aconseguit un contorn natural i ecològic que dura moltíssim i tracta les bosses, les ulleres i les potes de gall, gràcies als efectes del col·lagen marí, la mirra i l’oli d’avellana.

Contorn d’ulls