Braços efecte lífting

El bon temps truca a la porta, els tirants salten a escena i els braços es destapen. Si necessiteu un petit efecte lífting, aquests són els tips a seguir per a un update a temps.

Ales de ratapinyada, braços de saler, braços en gronxador… Hi ha moltes expressions que parlen d’un mateix fet, la flacciditat a la cara interna dels braços. Sens dubte, un dels “problemes” antiestètics que més preocupa les dones, fins i tot per davant del ventre pla o els glutis definits.

No són poques les vegades que s’ha parlat dels braços tonificats de la reina Letizia. Sense paraules ens ha deixat a vegades en aquests esdeveniments en què el seu vestit els deixava al descobert. I, aleshores, ens comença a rondar pel cap: què cal fer per tenir aquests braços ferms?

És clar que una bona rutina d’entrenament de braços és fonamental. Tonificar els braços amb exercicis dissenyats per a aquesta zona, són el punt de partida. Però tenim bones notícies (especialment si teniu molta vagància): hi ha un protocol en cabina que aconsegueix uns braços ferms, zero flàccids i definits, sense cicatrius. Un efecte lífting perfecte per quan arribin els tirants.

Es tracta d’un tractament inductor de col·lagen patentat per Sinclair Pharma. Utilitza àcid polilàctic, molt de moda a totes les cabines d’estètica. Va arribar al món de la medicina estètica, fa relativament poc, per a tractaments de remodelació de glutis i per projectar-ne el volum, entre altres coses.

Què és?

Es tracta d’una tècnica que obté un efecte lífting no quirúrgic als braços, a través de la recuperació de volums, mitjançant la producció de col·lagen, amb un potent inductor com és Lanluma.

Aquests són alguns dels exercicis més eficaços per eliminar les ales de ratpenat:

  1. Push-upso flexions
  2. Puntada de tríceps
  3. Elevació lateral d’espatlla