Cal Soldat, un conjunt rural per gaudir del silenci i la natura

A més de 800 metres d’altitud, al cor de Lleida,  es troba Cal Soldat, un conjunt de cases rurals amb més de dos segles d’història, envoltades d’un entorn únic. Un lloc ideal per desconnectar de la rutina, fer una pausa i compartir amb la família, la parella o els amics.

Entorn privilegiat

Ubicat en una terra prodigiosa, el Pallars Jussà, on el paisatge, la natura i les muntanyes, juntament amb el patrimoni cultural i històric es combinen a la perfecció, el conjunt rural de Cal Soldat ofereix una estada única perquè els visitants tinguin un viatge assossegat i tranquil.

El paratge privilegiat sumat a les vinyes, les oliveres, la mel, els formatges, les carns i els embotits de la zona, ofereixen una gastronomia local molt atractiva i converteixen Cal Soldat en el punt de partida perfecte per descobrir els diferents atractius que hi ha al Prepirineu.

Cal Soldat, un petit poble de cases rurals

S’hi arriba per una carretera serpentina, des de la qual es pot descobrir el Castell i la Col·legiata de Santa Maria de Mur. El conjunt rural de Cal Soldat és un petit poble amb casa, apartaments, places i zones comunes. Tot i que, cada sector disposa de la seva pròpia personalitat pel que fa a decoració, confort i, sobretot, té magnífiques vistes a la vall. A més, estan equipats amb tot el necessari per gaudir d’un lloc especial amb infinites possibilitats.

Vistes panoràmiques i visita a l’Espai Museu

Des de la sala Mirador es poden apreciar les millors vistes panoràmiques de la Conca i del Montsec. També es pot obtenir informació sobre les diferents activitats disponibles, entre elles la visita a l’Espai Museu, un lloc per endinsar-se en l’emocionant història de Cal Soldat, a través d’objectes, documents i diferents espais.

Gastronomia i vinyes amb valor afegit

A més, els visitants podran tastar els vins i la gastronomia d’aquesta terra, gràcies als serveis de cafeteria i restaurant que disposa el conjunt rural. Tant la biblioteca com la sala de conferències serviran per conèixer l’ànima de Cal Soldat, mentre que la botiga del Celler, amb els seus productes, introduiran als viatgers a la sala degustació per acabar visitant els antics cellers.

Un lloc per gaudir de la natura i del silenci

En aquesta terra austera, amb un cel brillant, aire net i un microclima especial, Cal Soldat convida als visitants a viure una experiència on la natura és l’essència i on es pot gaudir del plaer d’asseure’s en silenci i per què, no?, escoltar-se a un mateix. En definitiva, una terra per viure i ser visitada.

Collmorter (Castell de Mur) – Lleida |Rosa Maria +34 620 .415 .536 / Alex R. +34 661.575.853
info@calsoldat.com · www.calsoldat.com

democrates andorra