Cottagecore, un estil decoratiu

 

Cada cop més veiem que les tendències de decoració segueixen la línia de crear espais tan acollidors com sigui possible perquè l’estada a casa sigui desitjable. La decoració de les cases de camp s’ha convertit en referent i totes les cases de ciutat aspiren a tenir aquest aire de calma i tranquil·litat on és un plaer ser-hi.


Per això, no és estrany veure cada cop més com la decoració d’interiors tira cap a l’estil country. L’estil rústic es va reinventar i va donar lloc a una fusió més moderna, i ha passat el mateix amb l’estil Cottagecore que, segons els pronòstics de Westwing, serà una de les tendències en decoració que no pararem de veure aquest 2022.

El Cottagecore, també conegut com a Farmcore o Countrycore, és un estil de decoració que reinterpreta la vida al camp des d’un punt de vista romàntic. És important indicar que es tracta d’una evolució, no consisteix a recrear una estètica del passat sinó a triar elements fonamentals d’aquest estil i adaptar-lo a les tendències actuals. D’aquesta manera veurem molts mobles vintage i rústics on la fusta, el crochet i les flors es converteixen en protagonistes.

 

democrates andorra