Olis anticel·lulítics que embelleixen

Encara que en realitat la cel·lulitis no és una patologia, sinó una disposició anatòmica del teixit adipós i pròpiament femenina (9 de cada 10 dones la pateixen independentment del seu pes, talla i edat), els seus símptomes externs continuen considerant-se poc estètics pels ideals de bellesa imperants. D’aquí que tractar de “combatre” (o, més aviat minimitzar) l’aparença de la pell de taronja continuï sent una de les principals preocupacions estètiques femenines. De fet, segons totes les dades, és la número 1 pel que fa a la silueta.

Tot i això, atès que la cel·lulitis és part de la condició femenina (un fenomen condicionat per paràmetres com ara la disposició genètica o les hormones i que es veu agreujat per altres factors com els mals hàbits nutricionals, el tabac o la manca d’exercici), realment no hi ha solucions màgiques… Encara que sí que existeixen avenços capaços de reduir la circumferència corporal i millora notablement l’aparença visual de la pell de taronja.

El que ens dona a entendre aquesta declaració dels experts és que encara que no hi hagi un remei que faci miracles, sí que podem utilitzar cremes anticel·lulítiques que afavoreixin el drenatge de líquid, eviti les acumulacions de greix i, sobretot, que millori l’aparença de la pell, que és allò que ens interessa.

 

Aquest oli corporal 100% natural concentra en un perfecte balanç els 12 millors olis vegetals i tecnologies naturals per nodrir i hidratar la teva pell, reduir la cel·lulitis i millorar l’aparença d’estries i cicatrius.

‘Golden Radiance Body Oil’ de Freshly Cosmetics (26 €).

 

Treballa, exactament, per ajudar-nos en la lluita contra la cel·lulitis. Sabem que no fa miracles, que la cel·lulitis no desapareix com per art de màgia, però que amb constància, aquest oli i un bon raspallat corporal podem reduir-la, evitar que aparegui més i mantenir-la a ratlla.

‘Oli Corporal Skinny’ de Per Purr.

 

Elaborat a partir de matèries primeres d’origen natural, aquest oli està especialment formulat per combatre la cel·lulitis, activant la microcirculació i reduint els excessos adiposos localitzats a zones com cuixes i malucs, abdomen i glutis. Aquest efecte s’aconsegueix gràcies a una fórmula 100% natural que conté oli vegetal d’ametlles, i una sinergia d’olis essencials de llimona, ginebre, xiprer i romaní.

‘Oli Corporal Anticel·lulític’ d’Alqvimia

Fermesa, elasticitat i tonicitat, això és el que promet aquest oli corporal amb un 100% de purs extractes de plantes, formulat amb olis essencials de romaní, gerani i menta. T’ajudarà a reafirmar i tonificar les cames, alhora que suavitza i setinal’epidermis, nodreix i prevé la deshidratació i atenua l’aparença de les estries.

‘Huile Tonic’ de Clarins