D’Andorra-La Seu a la teva destinació amb MCA Aviation

Estàs llest per volar? MCA Aviation porta els teus somnis a nous horitzons. Des de l’inici de les seves operacions, l’any 2016, MCA Aviation s’ha convertit en el soci ideal per a les teves aventures. Com a referent en el sector dels serveis aeronàutics particulars a l’Aeroport Andorra-La Seu, l’empresa ofereix diferents tipus de vols perquè arribis allà on vulguis, sempre amb estil i confort.

D’Andorra  – la Seu al món

Des de la seva base a Andorra – la Seu i Barcelona, ​​connecten amb Europa, Àfrica Central i Àfrica del Nord en un tancar i obrir d’ulls.

Des de la seva posada en marxa, MCA Aviation ha destacat com un pioner en la indústria de l’aviació privada. Amb un compromís inigualable amb la seguretat i l’eficiència, l’empresa ofereix als seus clients connexions ràpides i segures amb qualsevol aeroport del món. La seva dedicació a la innovació i al servei d’alta qualitat ha consolidat MCA Aviation com un líder indiscutible en el sector, garantint experiències de vol excepcionals per a tots els seus passatgers.

Qualitats que marquen la diferència

Seguretat, qualitat, rapidesa i servei excepcional. MCA Aviation proporciona vols eficients i convenients, com un taxi aeri personal, assegurant que arribis al teu destí just quan ho necessitis. Tant si es tracta d’un viatge de negocis, que requereix de puntualitat absoluta; una emergència mèdica, que exigeix rapidesa; o simplement una aventura al cel, MCA Aviation està sempre preparada per poder satisfer els vostres objectius o destinacions.

Les dades ho certifiquen

  • + 975 passatgers transportats
  • + 564 Operacions des de 2016
  • 0 cancel·lacions

L’empresa ha acumulat una trajectòria i un bagatge d’operacions comercials que la converteixen en l’operador aeri privat més experimentat de l’Aeroport Andorra-La Seu.

Serveis aeris

  • Vols comercials, còmodes i eficients

Tant si estàs planejant un viatge de negocis com un de plaer, MCA Aviation et porta a la teva destinació desitjada amb la màxima comoditat. Els seus vols comercials et permeten viatjar amb total seguretat i al teu propi ritme, estalviant un temps valuós. Amb MCA Aviation, gaudiràs d’una forma ràpida i convenient d’arribar allà on necessites.

  • Vols medicalitzats, ràpids i amb assegurança

Els vols mèdics de MCA Aviation estan dissenyats per oferir un transport ràpid i segur a pacients que necessiten atenció mèdica crítica. Equipades amb les instal·lacions mèdiques necessàries, les aeronaus estan sempre a punt per a transportar pacients de manera segura, garantint-los accés a atenció mèdica especialitzada en qualsevol moment i lloc.

  • Transport aeri d’equips i òrgans humans per a trasplantaments

MCA Aviation ofereix un servei vital de transport d’equips i òrgans humans per a trasplantaments. Conscients de la delicadesa d’aquestes missions, els equips de MCA Aviation estan altament capacitats per a garantir que els òrgans s’entreguin de manera segura i ràpida als receptors, contribuint així a salvar vides i a millorar la salut dels qui ho necessitenPrincipio del formulario

  • Vols de càrrega aèria

MCA Aviation entén la importància de la logística i la rapidesa en els temps actuals. Per això, hem perfeccionat els nostres serveis de càrrega aèria per garantir que els teus enviaments arribin a la seva destinació de manera segura, puntual i eficient.

Dos jets privats de luxe

La flota de MCA Aviation disposa dos jets privats de luxe: un LEARJET 40 i un CESSNA CITATION II. Aquestes aeronaus estan completament equipades amb totes les comoditats i amenities necessàries per garantir que cada viatge sigui una experiència satisfactòria, segura i, alhora, confortable i sofisticada.

Hangar propi

L’empresa no només ofereix vols de primer nivell a qualsevol aeroport del món, sinó que també disposa d’un hangar propi i un servei de manteniment d’aeronaus particulars. Això assegura que, tant la seva flota com la d’altres propietaris, es mantinguin en òptimes condicions en tot moment.

MCA Aviation, garantia de confiança

MCA Aviation és quelcom més que una companyia d’aviació privada; és un referent d’excel·lència i seguretat a l’Aeroport Andorra-La Seu. Amb una flota d’avions de luxe, una infraestructura impecable i serveis innovadors, MCA Aviation es consolida com la primera elecció per a aquells que busquen viatjar amb confort i confiança.

 MCA Aviation · Tel.: +376 324 652
Contacte: operations@phsaviation.com
Tel: +351 913 495 894
www.linkedin.com/company/phs-aviation
www.phsaviation.com