Vibration: No t’ho pots perdre!

VIBRATION és la cuina extraordinària que cal provar a La Massana. Situat en el mateix lloc que l’antic SPOT, és un restaurant on es gaudeix i, sobretot, es menja bé! Amb la seva refinada cuina contemporània, és el lloc ideal per passar una bona estona amb els amics. Amb la seva selecció de tapes, plats de temporada i còctels d’autor, VIBRATION és un lloc perfecte per gaudir cada dia.

La història de VIBRATION va començar amb el desig compartit de dos amics, l’empresari andorrà Max Commencal (COMMENCAL BIKES & SKIS), que va iniciar el projecte, i el xef guardonat amb una estrella Michelin, Matthias Marc (SUBSTANCE / LIQUIDI), assessor de prestigi, de crear un lloc on poder compartir la seva passió pels productes de qualitat i els seus coneixements.

MaxMax

El destí va voler que la creació de VIBRATION coincidís amb el desig de Maxime Colliot, responsable del restaurant LIQUIDE a París, de tornar a un món menys urbà, més a prop de la naturalesa i la muntanya. Va aprofitar l’oportunitat fent-se càrrec dels fogons.

Fine Dining

Dedicat a cuidar el paladar, Maxime Colliot ha creat una carta oberta al món i per a compartir, fidel a la imatge de la marca andorrana de bicicletes. Per començar bé la vetllada, s’ofereixen tapes abundants per picar amb els amics i còctels de la casa a la terrassa. En arribar a la taula, l’ambient és càlid al voltant d’uns plats en els quals la precisió tècnica i els productes de temporada estan a l’ordre del dia. El menú canvia constantment, oferint una experiència sempre renovada en la qual el xef es deixa portar per la seva creativitat.

Estiu Gastronòmic

L’equip que dirigeix el restaurant sempre està disposat a sorprendre els seus clients, com ho demostren amb les degustacions de la VIBRATION HOUR, que s’organitzen tots els divendres a la nit.

De cara a la temporada d’estiu, el restaurant presenta una oferta de street food per a gaudir d’un àpat ràpid després d’una sessió al Bike Park de Pal Arinsal.

En definitiva, VIBRATION té el que cal tenir per conquistar als amants dels moments de convivència i de la bona gastronomia.

Reserves/Privatització: +376 688 888

Instagram: @vibration.by.commencal