Viu un cap de setmana de rejoveniment facial “Flash Estetic Weekend” a l’Hotel Termes de Montbrió

Del 5 al 7 de juliol, l’emblemàtic Hotel Termes de Montbrió de la Costa Daurada es transformarà en l’epicentre del benestar i la bellesa estètica, gràcies a l’exclusiu programa “Flash Estetic Weekend”, organitzat per Herrero Jover Médicos CM Teknon, de Barcelona. Una cita per a aquells que busquen una escapada exclusiva combinada amb la més avançada cura estètica.

Sota la direcció experta del Dr. Nicolas Bigalli, deu pacients gaudiran d’un nivell d’atenció i personalització, que no és habitual en el camp de la medicina estètica, amb un seguit de tractaments que normalment requereix un termini de mesos, però compactats en un cap de setmana, amb l’objectiu de rebre l’estiu amb la pell totalment preparada.

Abans de començar amb els tractaments, es farà un exhaustiu diagnòstic facial a cada pacient, que avaluarà aspectes com l’estat de la pell, la seva hidratació, elasticitat i altres factors determinants. Tot i això, quan el pacient faci la reserva, el servei mèdic es posarà en contacte amb ell per fer un primer diagnòstic i assessorar-lo.

El Flash Estetic Weekend  començarà amb un peeling mèdic, per a descamar i eliminar les impureses epidèrmiques i per permetre l’absorció dels productes regeneratius que s’utilitzaran posteriorment. Tot seguit, els pacients tindran l’oportunitat de beneficiar-se de tractaments complementaris com ara infiltracions d’àcid hialurònic i bòtox, orientats a millorar la textura de la pell i l’expressió facial.

Per acabar, es durà a terme una infiltració de vitamines, amb l’objectiu d’aconseguir un cutis net i una expressió millorada i rejovenida. A més a més, els doctors realitzaran una pauta de cosmètics per a cada pacient i els donaran consells mèdics per a la cura de la pell a llarg termini.

Els clients s’allotjaran en habitacions superiors de l’Hotel Termes de Montbrió, amb esmorzar inclòs, per a gaudir així de totes les comoditats d’un establiment de primera classe. La tarifa pel tractament i una habitació doble superior amb esmorzar, està fixada en 1.500 €, mentre que l’opció d’habitació individual s’ofereix a 1.350 €.

Per a més informació i reserves, podeu trucar a Hotel Termes Montbrió, +34 977 81 40 00  o contractar el programa a través de la web: www.termesmontbrio.com

Aquest estiu, deixa’t consentir per experts en un Hotel a la Costa Daurada, amb un entorn de somni i relax, a prop d’Andorra i torna a casa, no només descansat sinó visiblement rejovenit.