Come Canalla, menjar exquisit, menjar diferent

Come Canalla és un restaurant innovador amb plats peculiars d’un gran nivell. Acaba de celebrar el seu primer aniversari, que va fer coincidir amb la nova carta de primavera estiu, prou més extensa i variada. Com és habitual, treballen una matèria primera de molt bona qualitat, de l’Empordà i del Delta de l’Ebre, amb una elaboració exquisida.

Equip del Come Canalla
Foto: Josep Segura

A més, durant la setmana, de dimarts a divendres, proposen un menú diari amb dos plats i postres, a un preu de 14 euros, es pot triar entre tres entrants i tres segons plats, cada dia diferents, així com les postres i beguda.

A la nova carta, proposen un menú de festa, amb ostra, dàtil amb bacon, “bao” de cua de bou, “niguiris de foie poêlé” petxines de pelegrí amb “pil-pil” de plàncton, porc ibèric a la brasa i sopa de litxis amb roses i violetes.

Postres Come Canalla
Foto: Josep Segura

D’altra banda serveixen ostrons del Delta de l’Ebre, amb cava Sòlid d’Agustí Torelló Mata, ostrons amb Kensho Sake, ostrons “Kensho Sake” i també ostrons en tempura. En l’apartat dels “snacks, glops i sluprs”, hi figuren les anxoves de Roses amb pa de vidre i tomàquet de penjar, cucurull de tonyina amb de tomàquet, croqueta de cua de bou casolana, steack tàrtar, el tàrtar de tonyina amb gelat “ajoblanco” o el foie gras a la sal.

Dinar Come Canalla
Foto: Josep Segura

En la secció de Come-Me, hi trobem el pop i el turbot sencer a la brasa, l’arròs amb gambes, el carpaccio de peu de porc amb gambes, l’arròs ibèric de Joselito o la mitjana de 500 g de vaca vella a la brasa. Les postres també són un capítol important, amb un tortell casolà de crema cremada i nata, el préssec rostit amb gelat de Mascarpone o les increïbles postres de xocolata, així com uns complets assortiments de formatges.

Terrassa Come Canalla
Foto: Josep Segura

I ara, als atractius del Come Canalla s’afegeix l’obertura de la terrassa d’estiu sobre el Valira, on es pot gaudir dels excel·lents còctels amb bona música i un gran ambient.

Restaurant Come Canalla. Av. Dr. Mitjavila, 36, Andorra la Vella. Tancat els dilluns. Telèfon: 876 543. www.comecanalla.com