(+Fotos) Fourteen Nº14 estrena la seva renovada carta amb productes d’Andorra

El 14 de novembre passat, el restaurant Nº14 Fourteen va encetar un nou capítol amb la presentació de la seva nova carta, una proposta culinària que captura l’autèntic esperit dels sabors d’Andorra.

Fotos: Paula Cristina

La presentació, que va aplegar productors locals, restauradors del país i destacades personalitats del món de la cultura i la política, va oferir als convidats una experiència única amb un sopar exclusiu, que els va permetre explorar algunes de les delícies culinàries que destaquen en la nova carta de Nº14 Fourteen. Una carta que es caracteritza per la seva aposta en utilitzar productes frescos i de proximitat, consolidant així el compromís del restaurant amb la qualitat i la sostenibilitat.

Com a aperitiu, els comensals van ser seduïts amb una explosió de sabors, amb un mos de formatge amb melmelada de maduixes de Casa Gendret, un deliciós mos de poma confitada i foie gras, i l’exquisit MEXICAND, amb gambots arrebossats de coco i maionesa cítrica acompanyada d’un shot de michelada andorrana.

Els plats principals van ser autèntiques obres culinàries. Com a primer plat, l’arròs melós de vedella de Ramaders d’Andorra i bolets va captivar els paladars dels comensals, seguit d’un suculent segon plat, el jarret de vedella dels Ramaders d’Andorra, amb cremós de moniato. Els plats van estar acompanyats dels millors vins d’Andorra, incloent-hi el vi blanc Imagine de Casa Auvinya, el vi negre de Casus Belli i el cava roser i blanc 902 DC de Mas Berenguer.

La cirera del pastís la van posar les postres, elaborades utilitzant el màxim d’alternatives saludables al sucre. La cassoleta de xocolata amb poma rostida i gelat de pastís de formatge casolà amb xocolata negra va tancar aquesta experiència gastronòmica amb fermall d’or, posant en relleu la dedicació del restaurant per a proporcionar una proposta gastronòmica que no només encanta els sentits sinó també prioritza la salut.

Amb aquella memorable nit, el restaurant Nº14 Fourteen va marcar un nou inici cap al 2024, amb una carta renovada, on la tradició i l’avantguarda es fonen per donar pas al benestar.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Fourteen Nº14 estrena la seva renovada carta amb productes d'Andorra