(+Fotos) Andorra està Drunk in Love amb el nou llançament de Júlia

La marca revolucionària de tractament biocompatible, Drunk Elephant, arriba a Andorra, de manera exclusiva, al Centre Júlia, aquest mes de desembre.

Fotos: Noelia Farias

Es tracta d’una marca de tractament revolucionària que planteja deixar en l’oblit les línies de tractaments centrades en l’edat i enfocar-se en les necessitats de la pell. Tot i que hi ha tendència a creure que les preocupacions dèrmiques s’associen a una edat, hi ha persones que pateixen acne en edats madures o que per exemple comencen a tenir petites arrugues en edats molt primerenques. Per aquesta raó, cada producte de Drunk Elephant conté uns principis actius que s’enfoquen a donar solució a aquestes necessitats dèrmiques, sense tenir en compte l’edat.

La seva fundadora, l’estatunidenca Tiffany Masterson, va patir tot tipus de problemes: pell mixta, greix en la zona T, “sensible” (o això creia ella), ocasionalment amb grans, poc equilibrada, rosàcia lleu, porus visibles de tota mena. Com a compradora, la frustració i la confusió la portaven a recórrer a qualsevol producte de qualsevol marca que l’ajudés. Però, res funcionava com esperava i, si ho feia, l’efecte era només temporal.

Masterson va començar a informar-se sobre ingredients, la reacció que tenien en la pell i el seu paper en la formulació. Va identificar sis ingredients que creia que eren la causa dels seus problemes, als quals avui dia s’anomena Suspicious 6™ (Olis essencials, alcohols deshidratants, silicones, protecció solar química i fragàncies/tintis, SLS). Una vegada que va eliminar tots ells de la seva rutina, la seva pell va tornar a un estat suau, saludable i equilibrat. No obstant això, no aconseguia trobar productes que no continguessin almenys un dels Suspicious 6™, així que va decidir formular-los ella mateixa.

Afirmen que quan aquests 6 ingredients s’eliminen per complet de la rutina —és a dir, quan es fa el que anomenen un Drunk Break™— la pell es restableix i torna al seu estat més saludable i equilibrat. Aquesta dieta d’ingredients beneficia a tots els tipus de pell i va inspirar el moviment #barewithus d’Instagram, una col·lecció de selfies amb la cara rentada, sense maquillatge, que relata les experiències de persones que gràcies a Drunk Elephant han aconseguit no només una pell més sana, sinó una major confiança en si mateixes.

Després d’anys d’escolta, aprenentatge, recerca i autoaprenentatge, va néixer Drunk Elephant i, juntament amb la marca, una nova categoria en la cura de la pell: el tractament biocompatible. Drunk Elephant es va llançar als Estats Units en 2013 amb sis productes. Avui, la línia ha assolit l’estatus de productes de culte i els fans poden gaudir de la gamma completa de productes per al rostre.

LA DRUNK DIFERÈNCIA

En el marc del llançament exclusiu a Andorra, el passat 16 de novembre, l’equip de Perfumeria Júlia va rebre una formació exclusiva de la marca, que els va permetre conèixer la filosofia de Drunk Elephant i els seus productes. Durant la formació, l’equip de Júlia va descobrir per què la marca es diu Drunk Elephant (Elefant borratxo), així com els ingredients estrella de Drunk Elephant que beneficien directament la salut de la pell i que afavoreixen la integritat de les seves fórmules. També van poder descobrir el seu smoothie personalitzat, barrejant per exemple Protini Protini™ Polypeptide Cream amb el sèrum a base de vitamina C, C-Signatura™ Fresh Day Sèrum, per a una pell hidratada, més ferma i lluminosa.

Si vols saber quin és el Smoothie perfecte per a la teva pell, acosta’t al Centre Júlia i descobreix-lo.