(+Fotos) MasterClass Clé de Peau Beauté a Júlia

El passat 16 de novembre, el Centre Júlia va ser l’escenari de la presentació de l’alta costura de la cosmètica, la marca líder al Japó, Clé de Peau Beauté, que va donar a conèixer un ritual avançant de bellesa que revitalitza la pell, cada nou dia.

Fotos: Noelia Farias

A través del seu icònic ritual de bellesa, Key Radiance Care, els clients de Júlia van descobrir els 3 poderosos passos que combina la tecnologia més avantguardista i el luxe més exquisit, aconseguint una pell increïblement suau, lluminosa i d’aspecte saludable. Es tracta d’un ritual dissenyat pels científics sènior del grup Shiseido amb l’objectiu de revitalitzar la pell cada dia, per a aconseguir una pell jove i plena de lluminositat, vitalitat i elasticitat, que evoluciona amb el temps.

El ritual de bellesa es va desenvolupar a partir de la teoria de la Intel·ligència de la Pell en la qual la tecnologia incideix directament sobre l’habilitat fonamental que té la pell per a distingir entre estímuls positius i negatius i mantenir la pell en la seva condició ideal. L’impacte d’aquesta tecnologia aviat es va fer evident, ja que va ajudar a crear un desitjat i respectat tractament de luxe a nivell mundial.

Impulsat per  l’Skin-Empowering Illuminator i alguns dels ingredients actius més escassos i potents, es va materialitzar en productes que desbloquegen i alliberen la lluminositat des de l’interior, portant la pell a nivells inimaginables de perfecció. S’ha demostrat que el seu rendiment és espectacular gràcies al treball d’aquest tractament sobre totes les capes de la pell.

Gràcies al seu exclusiu complex, Skin-Empowering Illuminator, el tractament activa aquesta Intel·ligència de la Pell o habilitat innata per regenerar-se, reparar-se i defensar-se, evolucionant el seu potencial de bellesa dia a dia. Aquest complex lluita contra els 3 tipus d’estrès, intern, extern i cronològic, donant com a resultat una pell més lluminosa, amb un aspecte saludable i juvenil.

Seguint les tres regles d’or: intel·ligent, exquisit i indestructible en la cerca de la perfecció, el ritual de la lluminositat definitiva es compon de 3 poderosos passos.

  1. Le Sèrum, el primer pas o el despertar i gran icona de Clé de Peau Beauté. Le Sèrum desperta el potencial de regeneració i estimulació de la pell, ja que actua sobre les cèl·lules mare amb una formulació exclusiva d’autopropagació que garanteix l’actuació profunda i augmenta l’efecte dels tractaments posteriors. Amb la seva absorció instantània aconsegueix una pell exquisidament suau, llisa, redensificada i vital.
  2. La loció, el segon pas o la nutrició. Amb dos tipus de fórmules, Hydro-Clarifying Lotion, per a una pell de normal a greixosa i la Hydro-Softening Lotion, per a una pell de normal a seca, ambdues han estat formulades per a nodrir, suavitzar, retexturar, calmar i protegir la pell.
  3. La crema o emulsió, el tercer pas o l’enfortiment. Aquests productes augmenten la capacitat de la pell per a reparar-se a si mateixa. Disponible en dues textures, per al dia, Protective Fortifying Emulsion & Cream, i per a la nit, Intensive Fortifying Emulsion & Cream de nit, el tercer pas augmenta el poder de regeneració de la pell, reconstrueix la dermis, millora la resistència mentre lluita contra l’oxidació, tant de dia com de nit, donant com a resultat una pell lluminosa.

Amb l’icònic ritual de bellesa, Key Radiance Care de Clé de Peau Beauté, sens dubte, el potencial de la pell es torna exponencial.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

MasterClass Clé de Peau Beauté a Júlia