(+Fotos) Chopard brilla per Nadal amb glamur i sofisticació amb el “Try, Touch and Feel”

En un esdeveniment exclusiu, realitzat a The Embassy, Chopard va captivar amb la presentació de les novetats de les seves col·leccions insígnia.

Fotos: Noelia Farias 

Manuel Garcia, director comercial de Chopard Ibèrica, va presentar amb entusiasme la icònica línia de rellotges Happy Sport, ressaltant la seva història com el primer rellotge que va fusionar diamants i acer inoxidable en 1993.

La col·lecció ofereix una àmplia varietat d’opcions, des de rellotges d’or fins a models en Chopard Lucent Steel, amb opcions de quars, automàtics i prestigiosos rellotges amb fases de la lluna.

La col·lecció Alpine Eagle, inspirada en la majestuosa àguila dels Alps, va oferir una gamma de rellotges esportius elegants en Chopard Lucent Steel i or étic.

Les joies Happy Hearts i Happy Spirits van fusionar generositat i estil, presentant anells, arracades, polseres i collarets de luxe.

La nit va culminar amb l’enlluernadora col·lecció Happy Diamonds Icons Joaillerie, destacant la contagiosa alegria de viure dels diamants mòbils des de 1976.

La presentació no va ser només una exhibició visual, sinó una experiència tàctil, destacant la qualitat i artesania excepcionals de Chopard.

Aquesta temporada nadalenca, la firma suïssa ofereix productes d’alta qualitat i experiències úniques, convertint cada peça en el regal perfecte per a les celebracions festives.

Chopard redefineix el luxe amb el seu inconfusible encant atemporal i artesania excepcional.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Chopard brilla per Nadal amb glamur i sofisticació amb el "Try, Touch and Feel"