Restaurant Versailles, dècades de tradició i savoir faire

Amb més de 40 anys d’història culinària, el restaurant Versailles és un dels establiments gastronòmics més emblemàtics al nostre país, i no només per la finesa dels seus plats francesos, sinó per estar ubicat en un dels punts turístics més importants del Principat: el Centre Històric d’Andorra la Vella.

Fotos: César De Pablos · Paula Cristina

Obert des del 1977 pel Claude Marty, el Versailles és un restaurant amb una àmplia trajectòria dins de la història culinària del Principat i de la parròquia d’Andorra la Vella. Des d’aleshores, l’establiment, ubicat al bell mig del nucli antic de la capital, conserva intacta la seva essència francesa. Des d’ara fa un any i mig, el xef Pep Ramos ha estat al capdavant de l’establiment i porta les regnes del Versailles, que es regeix per una màxima aplicable a diferents facetes de la vida: “El que facis, fes-lo el millor que sàpigues”.

Amb dues sales acollidores, estètica refrescada i un respecte per la preuada tradició francesa que sempre ha caracteritzat el Versailles, aquest icònic restaurant continua fidel a la seva identitat. La mantega i les cremes de llet són part fonamental dels seus plats, que mai no passen desapercebuts davant els exigents paladars de visitants i residents.

L’steak tartar royal, el plat estrella

Si hi ha un plat pel qual el Versailles és referència a Andorra, aquest és, sens dubte, el seu steak tartar royal. Aquesta deliciosa preparació no ha patit cap canvi al llarg de tota la trajectòria del restaurant, motiu pel qual, els comensals que proven l’steak tartar royal, hi tornen només per gaudir d’aquesta experiència culinària una altra vegada. Si no ens creus, mira els reviews que visitants de tot el món deixen a TripAdvisor.

El millor lloc per gaudir del teu aniversari

A banda d’introduir un nou menú de migdia, amb una relació qualitat-preu molt destacable, el restaurant Versailles et convidarà a dinar el dia del teu aniversari. Què has de fer? Només trucar al telèfon +376 821 331, consultar les condicions, reservar la teva taula i presentar un document d’identitat. Després de tot, la taula és el millor lloc per a enamorar-se i gaudir dels moments més especials.

Restaurant Versailles