KUOKO, cuina saludable i lliure de tòxics

Fabricats a Itàlia de manera artesanal, Kuoko ofereix un ampli ventall d’estris de cuina  lliures tòxics que pugui migrar al menjar i acabar produint alguna malaltia a l’organisme.

Sabies que el bisfenol (BPA), els ftalats, el politetrafluoroetilè (PTFE), l’àcid perfluorooctanoic (PFOA), l’alumini, el coure, i els metalls pesants, com ara el plom o el cadmi són alguns dels disruptors endocrins que es poden trobar diàriament en la nostra cuina? Aquests materials i substàncies són nocives per a la nostra salut i poden acabar convertint-se en una font invisible de problemes que repercuteixin en la nostra qualitat de vida i benestar.

Segons un article publicat per l’European Environment Agency, els PFAS es troben presents a les escumes que utilitzen els bombers; als fluorpolímers com el tefló i el goretex, al packaging de paper per a menjar, als utensilis de cuina antiadherents, les cremes i cosmètics, tèxtils, pintures i pesticides, d’entre altres materials. Els PFAS són productes químics què, en estar en contacte amb les persones, es van acumulant dins de l’organisme, la qual cosa pot produir riscos de patir problemes de salut.

“Hi ha certes toxines en els utensilis que utilitzem per cuinar que ens podrien provocar malalties o crear, a llarg termini, un entorn al nostre cos que serà difícil de desintoxicar”, això va assegurar Elisabeth Bradley, M.D. Medical director of Functional Medicine at Cleveland Clinic. Alguns dels símptomes que són indicadors que hi ha una sobrecàrrega de toxicitat al nostre cos, són la falta d’energia, la pèrdua de memòria, la depressió, l’ansietat, l’insomni, les intoleràncies alimentàries èczemes i les migranyes, d’entre altres. Per això, amb tal d’evitar que aquests disruptors endocrins com el Bisphenol A (BPA), el Phthalates, PFAS i metalls pesants com ara el plom o cadmi, que es troben en els utensilis de cuina que tenim a casa, i que migren cap als aliments i a l’organisme, Kuoko ha dissenyat un ampli ventall d’utensilis lliure de tòxics, que es poden utilitzar de per vida.

Quina és la filosofia de KUOKO?

Kuoko neix sota el concepte que, si cuides el que menges, hauries de cuidar també amb què el cuines. Per tant, la qualitat dels utensilis de cuina hauria de ser tan important com la qualitat dels ingredients que mengem.

La missió de Kuoko és ajudar a tothom a reduir l’exposició a aquestes substàncies tòxiques i disruptors endocrins dins de la cuina. Tot utilitzant, únicament, materials naturals d’alta qualitat com ara la fusta de bambú, l’acer inoxidable i la ceràmica de gres, tots ells lliures de tòxics, químics innecessaris, polímers, PFOA, PTFE (o altres PFAS), i metalls pesants, que poden migrar al que menges molt fàcilment.

Kuoko és utensilis de cuina lliures de tòxics per una vida més sana

La prioritat de Kuoko és assegurar que la teva cuina sigui un lloc segur per la teva salut i la de la teva família. Perquè pot ser que el que vagis a menjar no sigui el més sa del món, però millor que això no sigui culpa dels teus utensilis.

Què fa que Kuoko sigui un producte diferent?

 Tapa amb petits embalum que fan efecte de pluja uniforme sobre els ingredients

  • Fet de manera 100% artesana a Itàlia
  • Es pot fer servir de per vida
  • Lliure de plàstic
  • La ceràmica reté la calor i potencia el sabor dels aliments
  • Ceràmica de gres natural
  • Més lleuger que el ferro forjat
  • Lliure de tòxics. (Sense PFOA, PTFE, BPA i metalls pesants)
  • Antiadherent natural, sense recobriments
  • Adaptabilitat