La Querola d’Ordino, una escultura habitable al cor d’Ordino

Situat al bell poble d’Ordino, aquest projecte residencial s’ha guanyat l’atenció de referents de l’arquitectura i mitjans de comunicació per igual, gràcies al seu atrevit disseny, autoria de l’arquitecte i dissenyador francès Jean Nouvel, el català Josep Ribas i l’andorrà Jordi Sala. La Querola d’Ordino reinventa el concepte d’habitatge, paisatgisme i sostenibilitat.

Ubicació privilegiada

La parròquia d’Ordino és considerada la vall més preservada del país, tant des del punt de vista mediambiental com de l’arquitectònic, ja que les seves estructures són fidel testimoni del passat andorrà. És per aquesta raó que la UNESCO va declarar Ordino com a Reserva de la Biosfera. És així com La Querola d’Ordino, situada a tan sols 100 metres del centre de la vila, és un conjunt residencial proper i aïllat al mateix temps.

Ubicació privilegiada La Querola d'Ordino
Un toc de personalitat

Com que cada casa de La Querola d’Ordino és única, l’arquitecte ha volgut incorporar a cada habitatge un family room, ideal per personalitzar-lo al gust del resident. Una sala de cine, un dormitori per a convidats o una sala de festes? Tot és possible en aquest espai.

Un toc de personalitat La Querola d'Ordino
Sostenibilitat i equilibri

Des que Jean Nouvel va idear el concepte de La Querola d’Ordino, va tenir sempre present que la sostenibilitat és un dels fonaments irrefutables d’aquest conjunt residencial, on l’energia geotèrmica, independent per a cada casa, serà la font que donarà vida a aquest espai tan especial. Els habitatges compten amb un alt nivell d’aïllament, que es tradueix en un estalvi energètic de fins al 70% i baixos costos de manteniment.

Sostenibilitat i equilibri a La Querola
Intimitat i privacitat

51 cases de luxe, inspirades en les siluetes de la natura, ofereixen una sensació de calma inconfusible, que es veu accentuada per l’afable atmosfera que ofereixen les muntanyes d’Ordino. Cada casa és una peça única que ofereix intimitat i privacitat total, respectant la filosofia general del projecte.

Intimitat i privacitat
Qualitat i excel·lència

Els acabats són de primer nivell, quelcom completament visible a les façanes nord i sud, on les finestres, respectivament, són fabricades amb acer Forster i alumini Shüco Hyline; aquestes van equipades amb persianes enrotllables Greisser Stores Undrolladen. El mobiliari de cuina d’alta gamma és dissenyat en exclusiva per La Querola d’Ordino, mentre que les aixetes Gessi accentuen la bellesa del mobiliari de bany, fet a mida, banyeres i dutxes de Corian o Krion. El toc smart de controls el dona Lutron, mentre que la il·luminació, que té el segell de la prestigiosa firma italiana Viabizzuno, és producte d’un acurat estudi personalitzat, tal com s’ha fet en tot el concepte d’interiorisme.

Qualitat i excel·lència
Una escultura que s’integra al paisatge

La convivència en harmonia amb l’ecosistema és un tret pel qual destaca La Querola d’Ordino, a quina coberta i façana nord llueixen plaques de pissarra natural, que permeten una integració única amb el paisatge, avalada per un estudi professional. Per la seva banda, per a l’edificació, s’han aprofitat materials naturals preexistents i, a les parets i paviment, el roure és present de manera predominant. Les zones enjardinades exteriors permeten aflorar vegetació autòctona de l’ambient, amb un llac natural proper en el qual els residents de La Querola d’Ordino s’hi poden capbussar.

Una escultura que s’integra al paisatge
Noves formes de socialització i benestar

Pensant en oferir experiències úniques als residents, el conjunt residencial integra diferents serveis i amenitats:

 • Consergeria
 • Recepció de visites
 • Seguretat
 • Garatge privat connectat a l’habitatge (mín. 2 vehicles)
 • Places d’aparcament comunitàries per a visitants
 • Zones exclusives pels residents:
  • Lobby
  • Spa
  • Sala fitness
  • Jacuzzi semi exterior
  • Saló comunitari amb llar de foc
  • Zones d’esplai
Noves formes de socialització i benestar

Descobreix-ne més a www.laquerolaordino.com

Per a més informació: +376 357 713

democrates andorra