Especial Decoració: revestiments

La tendència per aquest 2019, quan a revestiment de paret i terra, ens aconsella materials càlids, amb acabaments mate natural, que diferiran molt dels materials més freds, que han estat vigents fins al moment, fugint dels tons blancs o neutres. Pel que fa al revestiment ceràmic, la tendència és reduir el format de les peces, deixant de banda les rajoles de gran format. Però, si el que voleu és una superfície llisa i sense juntes, podeu optar per fórmules molt avançades, que segur satisfaran el vostre desig, com ara Neolith, ja que el trobareu en molts formats, gruixos i colors.

Mesa

Mesa és una empresa orientada a la venda de tota mena de material de construcció, des de l’any de la seva fundació, el 1964. Però, posteriorment es va expandir amb la creació de Marmesa, especialitzada en tota mena de marbres, granits i silestone. A les seves instal·lacions, amb més 3.500 m2, podreu trobar tot el que necessiteu, tant en material de construcció, com ara mobiliari de cuina i bany, aixetes, sanitaris, cabines de bany, saunes, etc. A les dues empreses es caracteritzen per una acurada atenció al client, amb l’assessorament per a l’adquisició de les millors marques del mercat, com ara Roca (distribuïdors exclusius), Cosentino-Silestone o Neolith, entre moltes altres.

Quant a Neolith, es tracta d’un porcellanat que conté una enorme varietat d’aplicacions icaracterístiques profitoses. El seu gruix és mínim, ja que es presenta en 3,6,12 i 20 mm i els seus acabaments són molt variats. També poden trobar-se en formats de 1.500 x 1.500, 1.500 x 750, 750 x 750, 1.200 x 1.200, 1.200 x 600, 600 x 600 i 600 x 300 mm. Això fa que els decoradors i interioristes que no vulguin veure juntes en les seves creacions, pugui tenir la solució més adient. I, a més a més, compta amb una infinita gamma de colors.

URCOSA

Urbanitzacions i Construccions S.A. va néixer l’any 1971, amb la idea crear unaconstructora a partir de la unió de l’experiència i els coneixements de diferentsprofessionals de múltiple naturalesa vinculats tot ells al món de la construcció.

Amb el pas dels anys, l’empresa ha anat creixent i ha convertit les seves virtuts en beneficis per als seus clients. Credibilitat, responsabilitat i el millor servei, han fet d’aquesta companyia, una de les més importants del país. Seguint aquesta línia, i fent un pas més en la direcció de professionalització que exigeix el sector, URCOSA ha apostat pel capital humà i tècnic,per tal de donar resposta a les grans exigències del mercat i al constant canvi de tendències en matèria de disseny, tendències i materialsÉs per això que, l’empresa compta amb encarregats, amb una dilatada experiència i personal tècnic i de dirección com ara, enginyer de camins, canals i ports, arquitecte i sobreestant i ara també disposem de tècnic consultor, acreditat pel Passive House Institute, entre altres.

Urcosa està especialitzada en la construcció i desenvolupament de projectes, ja sigui en edificis unifamiliars, xalets, plurifamiliars, comercials, naus industrials, així com la urbanització de les zones d’influència. I, l’objectiu de l’empresa està centrat en l’optimització del temps, de l’execució de les obres i de la despesa.