Especial Interiorisme i Decoració: Converteix el bany en el teu temple personal

El bany, a vegades oblidat, és un dels espais més importants de la llar, ja que sovint ens dona la possibilitat de gaudir d’un moment de relax i d’intimitat que no trobarem enlloc. Treu-li el màxim partit al teu bany amb aquestes opcions.

La màgia de la geometria i el color

Amb siluetes perfectament geomètriques i vint-i-dues possibles tonalitats en Laca Select Mate i dues de metal·litzades, els lavabos Free Concept de Durian destaquen per si mateixos amb dissenys exclusius, ideals para ubicar tant a terra com a la paret, gràcies a les diferents configuracions de connexions de desaigües, així com les opcions de tapes perimetrals que s’adapten a les últimes tendències i als gustos més exigents. Descobreix-ne més a BELLACER.

La bellesa de la pedra natural

Gràcies a una barreja de, majoritàriament, minerals de trihidrats d’alumini d’alta puresa, mesclats amb resines d’origen vegetal, Toro Bath presenta un material que anomena Solid, que emula el tacte suau i bellesa de la pedra natural polida, amb un disseny orgànic impecable, que també es pot apreciar en aquesta espectacular banyera Lily, de la gamma freestanding. Descobreix-ne més a MESA.

Superficial o encastat

De la mà de Krion, una de les marques de Grup Porcelanosa, coneixem el plat de dutxa Slope, que llueix un disseny innovador i atemporal pensat perquè l’aigua flueixi de forma natural, amb una lleugera inclinació perquè mai no s’hi estanqui. La seva espessor ultrafina, de tan sols 3 cm, permet instal·lar Slope sobre la superfície o encastat. Està fabricat amb Krion Shell, una mescla de minerals i resines ecològiques, amb la qual es poden aconseguir dues textures i cinc colors diferents, personalitzables amb l’embellidor del desaigüe en color crom o negre. Un espectacle! Descobreix-ne més a Palmir Espineta i Pirineu Ceràmics.

Un oasi de calma

Quant al mobiliari de bany, el minimalisme continua essent una de les tendències guanyadores, ja que ens convida a desconnectar de la sobreestimulació de la vida moderna. Amb D-Neo Minimal, de Duravit, el bany es transforma en un oasi de calma, amb acabats en roure negre i un disseny estilitzat amb espai d’emmagatzematge suficient, però alhora discret. Els miralls circulars, de la sèrie ‘Luz y Espejos’, complementen aquest mobiliari amb molta elegància. Descobreix-ne més a JOCOR.

El millor de tres grans fabricants

Crear el bany dels teus somnis no sempre és tasca senzilla, però sí que és enriquidora. Combinar els dissenys i creacions de diferents fabricants pot resultar una aposta ben favorable, especialment si es complementen amb la sèrie Strato, d’Inbani, que juga amb formes minimalistes per dissenyar mobles adaptables a cada projecte, amb possibilitats molt variades quant als acabaments, que van des del vidre brillant o matte fins a la fusta natural o el lacat brillant, entre altres. Afegeix-hi un toc d’elegància i originalitat amb les aixetes i manetes giratòries d’estil industrial Hotbath Cobber Work que, a banda del seu espectacular aspecte (disponible en Chrome, Brushed Nickel, Brushed Brass PVD i Matt Black), tenen una gran resistència a les esgarrapades i al desgat. I, per al terra, Living Ceramics ens proposa descobrir Vonn, una sèrie amb formats que van des del mosaic fins al gran format de 120 x 270 cm Vonn ofereix, com a referència, una fusió de pedres marmòries, a partir de les quals neix una col·lecció que s’inspira en la part més fascinant de la natura: l’eficiència i la capacitat d’adaptació a l’entorn. Descobreix-ne més a PONS Ceràmiques.

Les instal·lacions de plantes, líquens i flors de Greenarea s’han convertit en un element molt present en els nous dissenys de banys.