Especial Interiorisme i Decoració: Electrodomèstics que desitjaràs tenir a casa

Mes a mes, ens sorprenem amb cada novetat que els grans fabricants d’electrodomèstics presenten per fer del nostre dia quelcom més còmode i plaent, però n’hi ha que sempre fan un pas més enllà. Equiparies casa teva amb alguna d’aquestes meravelles tecnològiques?

TV Samsung 2022 Neo QLED Series

Quant a qualitat d’imatge i experiència immersiva en SmartTV, Samsung n’és un dels líders indiscutibles. La marca sud-coreana presenta una pantalla ultra premium Neo QLED 8K amb contorns gairebé invisibles. El sistema Quantum Matrix Technology Pro, equipat amb mini LEDs, ofereix milers de milions de colors amb una precisió ultrafina i de contrast intens. Compta amb processador Neural Quantum QK, amb intel·ligència artificial, que és capaç de mostrar-te una qualitat mai vista. Pròximament disponible a FNAC Andorra i CÚBIC Andorra.

Refrigerador SIEMENS French Door iQ700

Aquest frigorífic de SIEMENS és, sens dubte, una fantàstica novetat que no pot faltar a casa, ja que, a través de l’app Home Connect, permet el control a distància de les prestacions intel·ligents del refrigerador, com ara la funció ‘superCooling’, que refreda més ràpida i uniformement els aliments. Té llums LED integrades que il·luminen el seu interior i un calaix ‘bigBox XXL’ amb 52,8 litres de capacitat per congelar un gran volum d’aliments. El seu acabat en negre brillant i portes de cristall fan del refrigerador una autèntica joia del disseny. Disponible a CÚBIC Andorra.

Placa d’inducció amb extractor BORA X PURE

Les plaques d’inducció amb extractor estan molt de moda, per la comoditat i versatilitat que representen. La BORA X PURE presenta un comandament intuïtiu sControl amb el qual podràs regular el funcionament de l’aparell. El sistema eSwap aconsegueix neutralitzar els olors, amb una òptima conducció de l’aire i un ventilador molt silenciós. El seu disseny és espectacular, de fàcil neteja i amb zones de cocció àmplies perquè puguis preparar tot el que vulguis. Disponible a Palmir Espineta.

Campanes d’extracció acolorides by Franke

Per què conformar-te amb una campana d’extracció convencional quant pots tenir-ne una acolorida? Disponible en set tonalitats diferents, la línia Smart Deco, de Franke, combina els colors pop i el disseny chic amb prestacions funcionals i eficients, com ara el sistema de tres velocitats, el de reciclatge d’aire i una eficiència energètica de classe A, que et permetrà estalviar en la teva factura elèctrica. Disponible a Materials Riba.

Miele, el cafè al màxim nivell

Amb la màquina de cafè CM7750 CoffeSelect de Miele, les paraules sobren. Gaudeix de l’aroma del cafè recent molt gràcies al seu molinet silenciós, mentre que podràs triar el cafè que més t’agradi amb el sistema CoffeSelect, amb tres dipòsits dissenyats per guardar les teves varietats favorites. També compta amb descalcificació automàtica, preparació simultània amb sistema OneTouch for Two i connectivitat amb l’app WiFiConn@ct. Disponible a Materials Riba.

Robot aspirador Roomba s9+

El model Roomba s9+ ofereix una neteja més precisa amb 40 vegades més potència d’aspiració, en comparació amb el sistema AeroVac de Roomba Serie 600. A més a més, ofereix un control personalitzat de neteja i integra la funció de buidat automàtic, amb bosses AllergenLock que bloquegen els al·lèrgens. Ara sí podràs arribar als racons que se’t resistien. Disponible a CÚBIC Andorra.

Col·lecció ‘Sicily is my Love’ by Dolce&Gabbana i Smeg

Des de torradores i màquines de cafè fins a batedores i liquadores, la col·lecció ‘Sicily is my Love’ és l’as sota la màniga de Dolce&Gabbana i Smeg, que presenten una acolorida línia de petits electrodomèstics decorats amb belles creacions d’artistes sicilians. Un veritable vaivé de color per la teva cuina. Disponible a FNAC Home Andorra.