(+Fotos) Black Horse Partners aterra a Andorra

La prestigiosa plataforma d’inversió privada Black Horse Partners ha inaugurat la seva seu a Andorra amb l’objectiu de consolidar-se com a referent en el mercat immobiliari. Amb un enfocament col·laboratiu i innovador, la companyia vol prioritzar la promoció de projectes immobiliaris sostenibles i d’alt valor afegit, tot establint relacions compromeses amb el teixit productiu i les institucions socials que treballen a Andorra.

Fotos: Xavi Pujol · Eduard Comellas

Amb seu a Barcelona i Andorra, Black Horse Partners està integrada per un grup d’inversors i gestors d’inversions, incloent-hi socis andorrans, que es destaquen pel desenvolupament de projectes d’alt valor afegit en el mercat residencial espanyol i andorrà. La seva missió és transformar la inversió immobiliària mitjançant la generació de valor, el disseny sostenible i una relació profundament compromesa amb la comunitat.

A banda dels projectes immobiliaris, la companyia assegura el seguiment integral de tot el cicle dels processos, des del desenvolupament fins a la gestió de propietats. La recent gala social de presentació, celebrada el passat 30 de novembre, va oferir una oportunitat única per a presentar la companyia, els seus projectes actuals i els objectius de futur, així com un acord de col·laboració amb la Creu Roja Andorrana.

L’acte va comptar amb l’assistència de diferents representants de les entitats econòmiques i socials del país, a banda dels socis inversors de la companyia i tot l’ecosistema de col·laboradors. També hi van ser presents el responsable de l’àrea sociosanitària de la Creu Roja Andorrana, Jorge Pérez, així com altres membres del comitè de la Creu Roja Andorrana.

El director general de Black Horse Partners, Francesc Bascompte, va destacar la voluntat de l’empresa de créixer i contribuir a Andorra amb projectes sostenibles, subratllant el seu compromís social.

En aquest sentit, la companyia ha signat un acord amb la Creu Roja Andorrana per donar suport al nou centre de dia d’Escaldes-Engordany. També està negociant, amb la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, un acord de col·laboració com a benefactors de nous projectes que s’estan definint.

Black Horse Partners aterra a Andorra amb un ferm propòsit