Idees de decoració: racó d’estudi, cadira suspesa i molt més

La satisfacció de realitzar un objecte únic i amb les nostres mans és una sensació molt especial. Sembla que en aquesta època de l’any, la majoria està més engrescada per fer canvis i innovar a la llar. Aquest mes us proposem, entre altres, un racó d’estudi i molt més.

Racó d’estudi

Amb una mà de pintura i alguns complements, una prestatgeria que en un principi hauríem rebutjat, es pot convertir en una zona d’estudi. Tot i ser època de vacances, hem de pensar en el nou curs escolar i en els nens i nenes que van creixent i necessiten un espai adequat per treballar i estudiar. Només caldrà afegir una planxa de fusta de gruix suficient que farà la funció de taula per a dos infants, ja que es pot utilitzar per les dues bandes.

Racó d'estudiContenidors versàtils

No és el primer cop que parlem de les caixes de fusta que s’utilitzen per a fruita i verdura. El cert és que les possibilitats que ofereixen són tantes que no hem pogut evitar proposar-vos de nou un projecte amb aquest element. A la imatge es pot veure com s’han recuperat amb vernís especial i s’han col·locat formant un pràctic i estètic moble de sala d’estar.

Contenidors versàtilsCadira suspesa

Les cadires de fusta de disseny “vintage” són elements força utilitzats en els projectes d’interiorisme actual, però hem trobat encara d’altres possibilitats de decoració amb una cadira. Tallant una part i penjant-la a la paret, com en aquest cas, podem tenir un moble auxiliar, al bany per exemple.

Cadira suspesaBenvinguda original

Esperem que els paraigües quedin desats per un temps, ja que per fi el sol ens acompanya, però com que segurament en tenim uns quants a casa, podem donar una segona oportunitat a aquell que no és tan pràctic, per ser massa gran. Amb ell crearem un element de benvinguda a casa nostra. Després de penjar-lo a la porta principal, podem col·locar al fons un tros d’esponja especial per a plantes i finalment col·locar les nostres flors preferides a dins.

Paraigua amb florsTaula única

Potser hem fet reformes a casa i ens han sobrat uns llistons de fusta que, difícilment podem tornar a utilitzar i a més, ens ocupen espai. Doncs si ens apropem a la ferreteria i comprem unes potes de ferro, ja tenim els elements per crear una tauleta de sala d’estar senzilla però única. Cal tenir cura a l’hora d’unir els llistons de fusta.

Taula única de fusta