Noves tecnologies: Asus ZenBook Pro, el portàtil amb pantalla al “trackpad

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i darreres novetats tecnològiques perquè no et quedis sense conèixer-les. Asus va presentar el nou ZenBook Pro, el portàtil amb pantalla al “trackpad”.

Auriculars Quietcomfort 35 de Bose

Són uns auriculars sense fils amb reducció de soroll creats per la casa Bose, sempre a la punta de la tecnologia. Aquest sistema està dissenyat per bloquejar les distraccions per poder gaudir de la música sense interferències. Estan disponibles en estils de diadema o interns, per disposar de tot el control de les teves cançons, el volum i les trucades.

casques boseXiaomi llança un telèfon per fer “selfies”

El nou Xiaomi Redmi S2 arriba al mercat per menys de 180 euros. Aquest mòbil destaca per la seva càmera frontal de 16 MP que permet aplicar l’efecte desenfocat gràcies a la intel·ligència artificial. A més, per millorar les imatges, la càmera identifica el contrallum i aplica l’efecte HDR. La càmera posterior és dual, de 12MP + 5MP, per facilitar fer fotos tipus retrat. Té GB de memòria RAM i 32 d’emmagatzematge, que són ampliables perquè té dos espais per a targetes SIM i un altres per una micro SD fins a 256GB.

Xiaomi Redmi S2Samsung Q9F, el televisor per al mundial

Amb el Mundial de Fútbol s’ha incrementat la venda de televisors i, precisament, Samsung fa poc que ha tret al mercat el seu televisor estrella, el Q9F, amb una qualitat d’imatge excel·lent i unes funcions intel·ligents sorprenents. El seu comandament presenta un disseny minimalista i molt funcional. Està disponible en 65 i 88 polzades.

Samsung TV Q9FAsus ZenBook Pro, el portàtil amb pantalla al “trackpad”

La nova aposta d’Asus ha estat d’atorgar una nova opció al seu portàtil: un “trackpad” amb pantalla tàctil. Des d’aquesta part de l’ordinador, es poden fer funcionar aplicacions com l’office, música o YouTube. Estarà disponible en 14 i 15 polzades a partir del mes de juliol.

Asus Zenbook ProEntrenar.me, l’app de moda para trobar entrenador personal

Entrenar.me permet tenir accés a entrenadors, nutricionistes i fisioterapeutes professionals i poder comparar-los per triar la millor opció des del telèfon o l’ordinador. La plataforma compta amb més de 18.000 integrants de més de 30 països. Principalment Espanya, Anglaterra i l’Amèrica Llatina. Cada mes es registren centenars d’entrenadors nous de tots els esports i l’any passat, 3 milions de persones van entrar a la plataforma per buscar un professional.

App entrenar.me