Beauty tips by Gala Perfumeries: Preparar-se per anar al sol

Arriba l’estiu i amb ell les vacances i les ganes de prendre el sol. Però abans d’exposar-se cal preparar la pell perquè el bronzejat sigui segur i durador. T’expliquem com!

La dermis, unida a l’epidermis forma el teixit conjuntiu que coneixem com a pell; aquest és especialment sensible i cal preparar-lo abans d’exposar-lo als raigs solars. Et recomanem un seguit de tips a realitzar abans de rebre l’astre sol.

Comença des de dins

En contra del que puguis pensar, l’alimentació influeix en la salut i aspecte de la pell. Existeixen aliments anomenats “sun friendly” que ajuden a nodrir la pell des de l’interior i provocar una barrera de protecció contra els raig UV. Dits aliments incorporen vitamines i antioxidants que ajuden a que el bronzejat sigui més saludable i perduri més temps. Per exemple, dins de la selecció de nutrients hi ha els que inclouen vitamina A (betacarotens) com la pastanaga, la carbassa o el tomàquet.

Exfoliació i hidratació per a un bronzejat uniforme

Preparar la pell amb una exfoliació i posterior hidratació són factors importants per aconseguir un bronzejat uniforme. Amb l’exfoliació s’aconsegueix eliminar impureses i estimular el procés de regeneració cel·lular de la pell. D’altra banda, la hidratació proporciona la humectació que la pell necessita per tal d’evitar altres adversitats com la sequedat o tibantor.

Shiseido Refining Body Exfoliator. Exfoliant corporal que proporciona a la pell una exquisida suavitat. Formulat a base d’una fragància rejovenidora i la combinació dels millors ingredients.

Shiseido exfoliantBiotherm Lait corporel, la Brume. Loció corporal en format broma que ajuda a que la pell recuperi la suavitat i l’aspecte natural.

Biotherm per a proteger-se del solAutobronzejadors

Si ets de les que li fa vergonya posar-se el vestit de bany sense tenir color a la pell, existeix una opció que no requereix exposar-se necessàriament al sol. Els autobrozejadors, proporcionen color gràcies a la molècula DHA (dihidroxiacetona) que actua per una reacció química d’oxidació a l’entrar en contacte amb les cèl·lules de les capes més externes de la pell. Cal tenir en compte que aquest tipus de productes no acostumen a contenir filtre solar, pel que serà important aplicar-ne un abans d’exposar-se al sol.

Lancôme Flash Bronzer self tanning lotion. Loció autobronzejadora per al cos. Conté una fórmula amb color que bronzeja la pell i s’asseca ràpidament per tal de garantir un resultat impecable.

Lancôme Flash BronzerQuin és el millor protector solar?

La gamma de cremes amb filtre solar és extensa i variada. A Gala Perfumeries trobaràs filtres solars en diferents formats i en tots els factors de protecció solar (FPS). El factor de protecció solar indica el temps d’exposició sense patir cremades. Com més alt sigui aquest, més alta serà la protecció als raig UV.

Clarins Crème solaire SPF 50. Crema solar per al rostre, específica per a pells intolerants al sol o exposades a una radiació solar intensa.

Clarins Crème solaire SPF 50Renova les cremes solars cada any

Els protectors solars, com la resta de cosmètica tenen una data màxima d’utilització, un cop obert el producte. Normalment aquesta acostuma a ser d’entre 6 i 12 mesos. Un cop passat aquest termini el contingut de l’interior perd les propietats i l’efectivitat.