La teva llar tindrà un toc molt distintiu amb aquests tips

Els objectes amb ànima són sens dubte aquells que formen part de la història de la llar, però també de la nostra vida. Atresorar moments en peces o mobiliari de casa, ajuda a crear ambients únics a cada època de l’any. Arriba el fred i hem de treballar la calidesa…

Banc confortable

Una antiga taula de cafè i dues cadires, també de l’època, poden esdevenir un racó de descans o lectura perfecte. Si no som uns “manetes”, amb l’ajuda d’un fuster de confiança, farem els forats per col·locar les espatlleres de les cadires a un lateral de la taula, transformant-la en un banc. Ho acabarem amb pintura i decapatge en els colors que més ens convinguin. Només caldrà afegir uns coixins i manta ben gruixuts, per combatre el fred de l’hivern.

Banc Cadira per a la llarIl·luminar la lectura

Amb cd’s o dvd’s units pels costats amb silicona, podem aconseguir petites làmpades de taula. Mancarà instal·lar una base de bombeta petita que podem trobar a la ferreteria i llestos. Segons la quantitat de cd’s que utilitzem variarà la mida del llum i el podem penjar del sostre, creant així una làmpada prou original. Per als nens, la podem decorar amb “stickers” de superherois, per exemple.

llum de cd per a la llarOrdre i estudi

A l’hora de fer els deures, l’ordre és molt important. Els llapis de colors estaran sempre al seu lloc amb aquesta genial idea. Les botelles de plàstic més rígid es transformen en uns estotjos ideals per tenir els llapis endreçats per colors. També es poden utilitzar per a altres eines de dibuix o pintura. Només cal tallar amb un cúter la mida de forat més pràctica.

Detalls florals

L’aprofitament de les bombetes és gairebé una obligació. No és el primer cop que us convidem a reutilitzar les més clàssiques. En aquesta ocasió com a petit detall floral, que podem fer servir com a decoració en alguna ocasió especial com un sopar de gala amb detalls originals. Es poden penjar o posar sobre una base de terra al centre de la taula.

Bombetes flors llarEl pot de l’àvia

A França, el reciclatge d’aquests pots de vidre amb relleus fa furor. Les possibilitats són infinites. Amb trossos de teles, cordills, pintura… A dins podem posar espelmes, flors, llapis… En definitiva els podem fer servir a qualsevol racó de casa. Només cal que hi posem imaginació i una estona lliure per decorar qualsevol punt de casa amb aquests pots antics.

Frascos