Renova els espais de la teva llar amb aquestes idees

De cap a la tardor i pendents que les temperatures comencin a baixar, s’imposa un repàs a armaris i trasters per veure quins elements podem aprofitar per donar un altre aire a algun racó clau de la llar. I perquè no, podem explorar altres punts de la parròquia recercant “tresors” que transformarem en espais amb personalitat i encant.

El racó dels grans

Les deixalleries estan farcides d’elements i objectes que podem reconvertir en mobiliari per a la casa. És el cas d’aquestes molles gegants de camió, a les quals se’ls han col·locat uns seients de barca vells. Amb l’entapissat nou i subjectes als nous peus, aquests seients estan preparats per acollir a una bona colla d’amics a casa vostra.

Llar molles seientsSeient amb estil

Aquesta idea sorprèn per la seva simplicitat. Aquell moble de casa de l’àvia, al qual ningú li troba utilitat, pot convertir-se en el racó estrella del saló. En aquest cas i per atorgar-li l’alçada idònia li han tallat les potes. Depenent de l’amplada, podeu utilitzar un matalàs dels de canviador de bebè que ja no feu servir. Amb l’entapissat i la pintura nova i ubicat en un punt estratègic, triomfareu segur. A més, guanyeu un espai més per guardar elements del menjador o el saló.

Seient amb estil llarPenjadors d’art

Els penjadors de fusta són sens dubte els més pràctics per la roba, però amb aquest projecte de mural els dotem a més d’un protagonisme especial. Només cal trobar uns clips especials de papereria, per exemple, i després implicar els petits de la casa perquè col·laborin amb els seus dibuixos. Ideal per decorar l’habitació dels nens i nenes. A més, sempre els podem anar canviant.

Decoració llar penjadorsTauleta de nit

El material de construcció té elements atractius que acaben sempre amagats. En aquest cas s’han apilat tres blocs de formigó que formen una atractiva i pràctica tauleta de nit. Els podem pintar o no. En aquest cas el gris natural del material fa conjunt amb la resta de la decoració molt senzilla.

Tauleta de nit blocs formigóEl descans de la diversió

I continuant amb els mateixos blocs de formigó, en aquest cas pintats de blanc. Se’ls apila per formar aquest llit/sofà, que pot servir per a moltes activitats diferents, com ara: descans, racó de lectura o llit suplementari per quan els petits tenen algun amic convidat. L’encant el posa el matalàs i els coixins.

llar racó dels nens