Sun Control, la teva solució en protecció solar

Més de 27 anys d’experiència avalen el servei de Sun Control que, des de fa un any, ofereix tota mena de solucions per protegir diferents espais de la llum solar. Tot, a través de la instal·lació de tendals, cortines, pèrgoles, persianes, capotes, mosquiteres, fins a para-sols.

Tot i que la cara visible de Sun Control és el Toni Capdevila, el tàndem conformat amb la Sabrina López, marca la diferència.  L’empresa proporciona un servei directe, que inclou l’assessorament personalitzat, el muntatge, la reparació i el manteniment de tots els seus productes, la majoria procedents d’Espanya i Itàlia,  així com la instal·lació i configuració de sistemes sense fils. Tot amb l’objectiu de simplificar la vida de la gent.

Sun Control es defineix com un equip de professionals compromesos, en constant formació per estar al dia de les últimes tendències i tecnologies del sector.  A més, ofereix garantia pel servei, amb l’objectiu de proporcionar tranquil·litat i confiança a tots els seus clients en els treballs que realitzen.

Una solució per a cada necessitat

Tendals

Instal·lació i reparació de tendals. Diferents tipologies, des de braços invisibles, clàssics, verandes amb tensió, cofre, verticals, fins a plans guiats, així com els clàssics en forma de tisores, i en exclusiva per a Andorra.

Pèrgoles

Tècniques fins a bioclimàtiques, accionables per polsador, amb comandament a distància, wifi i /o sensors climàtics. Es poden programar des de qualsevol lloc, amb el mòbil, igual que els tendals, cortines i persianes.

Cortines

Gran varietat de teixits tècnics i decoratius. Des de cortines enrotllables, verticals, plisades i de niu, fins als tradicionals estors i venecians.

Persianes

Una solució per l’aïllament del soroll, el fred i el sol. Venen de diferents tipus des d’enrotllables, alacantines, enrotllable amb calaix exterior fins a les persianes de seguretat extorsionades rectes i corbes.

Mosquiteres

La millor protecció contra insectes, sobretot, de cara a l’estiu.

Pròximament, mosquiteres automàtiques. Obertura amb un sensor de presència.

COMPROMÍS AMB LA SOSTENIBILITAT

Tendals · Pèrgoles · Cortines · Persianes · Capotes · Mosquiteres · Para-sols ·

Assessorament · Manteniment i reparació · Instal·lació i configuració de sistemes sense fils ·

Tel.: +376 343 946 · info@suncontrolservice.com · www.suncontrolservice.com

Horari d’obertura: De dilluns a divendres, de 8:00 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h.