Descobreix el nou BMW iX2: revolució elèctrica amb estil

El futur de la conducció sostenible ha arribat amb el llançament del nou BMW iX2, un vehicle 100% elèctric que combina l’emoció de conduir amb un disseny modern i atractiu. Aquest vehicle, esportiu i poderós a l’exterior, ofereix una elegància sofisticada a l’interior, permetent als conductors gaudir d’una experiència sense emissions, tot amb el confort característic de BMW, present al Principat de la mà de Pyrénées Motors.

Fotos: BMW

BMW iX2

Amb el BMW iX2 xDrive30, experimentaràs un rendiment elèctric excepcional. La seva potència de 230 kW (313 CV) permet una acceleració de 0 a 100 km/h en només 5,6 segons, mentre que la seva velocitat màxima de 180 km/h obre la porta d’una experiència de conducció emocionant. La seva autonomia, de fins a 449 km, és el que necessites per arribar als teus destins sense preocupar-te per les recàrregues constants.

BMW iX2

El BMW iX2 no passa desapercebut, especialment de nit. Amb el BMW Iconic Glow de la graella del radiador, aquest vehicle incorpora una llum blanca que destaca els seus contorns, proporcionant un efecte visual sorprenent, tant quan el cotxe està aturat com quan està en moviment. Les rodes de 20 polzades, amb disseny de radi a V estil 873 M, en bicolor Midnight Grey, donen al cotxe una aparença extravertida i esportiva, accentuada pel paquet esportiu M.

BMW iX2

Els fars LED il·luminen la calçada de manera òptima, mentre que les llums posteriors integren tecnologia LED. Tot plegat, fa que el BMW iX2 ofereixi més llum i visió, assegurant una conducció segura fins i tot en les carreteres més fosques.

A més a més, amb el paquet BMW Digital Premium, el BMW iX2 es converteix en una extensió del teu món digital amb funcions ampliades de BMW Maps, accés a aplicacions d’àudio, entreteniment i missatgeria, entre altres. El BMW Intelligent Personal Assistant personalitza la teva experiència de conducció, aprenent les teves rutines i assumint tasques menors de manera automàtica.

BMW iX2

El sostre de cristall panoràmic fa que l’interior del BMW iX2 sembli encara més gran, oferint una atmosfera oberta en totes les places. Amb funcions avançades i una interfície intuïtiva, la pantalla corbada i el BMW Live Cockpit Professional et donen tot el control de la música, la navegació i les configuracions del vehicle.

En definitiva, el nou BMW iX2 és molt més que un cotxe elèctric; és una obra mestra de rendiment, estil i innovació. Descobreix-ne molt més al concessionari BMW de Pyrénées Motors.