El Marc i la Viktoria, un amor que transcendeix fronteres

Tot i que van formalitzar la seva unió civil fa dos anys, la pandèmia va retardar la celebració religiosa que tant desitjaven. Ara, amb la seva estima com a testimoni, i el mar com a teló de fons, el Marc i la Viktoria han consagrat el seu amor per sempre, donant el sí vull davant de Deu, amb una cerimònia religiosa a la idíl·lica ermita de Nostra Senyora de La Lanzada, a O Grove, Pontevedra.

Fotos: Myriam Beneyto

Amb convidats procedents de Rússia i Ucraïna, tot honorant les arrels d’origen de la Viktoria, així com d’Espanya i Andorra, la celebració  va ser una amalgama de cultures. En aquest cas, l’ermita de Sant Sebastià, a O Grove, va ser el lloc perfecte per a celebrar l’amor, envoltats per les ones del mar i acompanyats de la melodiosa harmonia d’un grup tradicional de gaites gallegues. Va ser un dia on la diversitat es va convertir en lligam, connectant persones de diferents racons del món com una única família.

A la celebració, no podia faltar el membre més pelut de la família, el Bruno, que va anar vestit de gala per l’ocasió, donant un toc encantador i divertit a la festa, en la qual es van barrejar algunes tradicions andorranes, espanyoles i també russes i ucraïneses. A Ucraïna existeix la tradició de donar la benvinguda a la jove parella, quan arriba al banquet de bodes, amb pa i sal, un ritual conegut com a karavái, que simbolitza la felicitat, la riquesa i l’abundància.

Durant la celebració, el Marc es va refermar en el reconeixement de la importància que té la Viktoria en la seva vida. Amb paraules sinceres, va expressar la seva gratitud envers la seva companya, que ha estat al seu costat fins i tot enmig de les dificultats que comporta ser, ara, una figura pública i políticament exposada.

Després de la celebració i la dolça lluna de mel, la família Monteagudo Tereshkova es prepara per créixer. Els recentment casats esperen l’arribada del seu primer nadó, una nova etapa de la seva vida que els omple de felicitat i d’orgull.