Infiniti QX30, luxe i confort pels camins d’Andorra

És un veritable vehicle Premium, que associa els acabats amb una conducció còmoda i intuïtiva, sembla creat per als conductors més exigents del país. El nou Infiniti QX30 presenta una estètica crossover i un sistema intel·ligent de tracció integral.

InfinitiEl QX30 aglutina l’essència Infiniti més autèntica. El seu disseny asimètric del seu habitacle, el capó de doble onda, una altura elevada, una conducció còmoda i una actitud versàtil, sense oblidar el seu sistema intel·ligent de tracció integral, que en condicions normals fa que només tingui tracció davantera per optimitzar el consum, mentre que en condicions més compromeses, es dona també tracció a les rodes del darrera. Està equipat amb un motor dièsel de 2.2d i 170CV.

Infiniti QX30 crossoverL’impacte visual de tots els elements del QX30, pur ADN Infiniti, dona una prestància a aquest vehicle pensat per a tots els terrenys. El seu habitacle atorga una sensació de tranquil·litat i brinda seguretat al conductor. A més, disposa d’un maleter molt ampli, amb una capacitat de 430 litres, que es poden ampliar considerablement si s’abaten els seients posteriors.

Infiniti cotxe Les seves dimensions elevades permeten gaudir d’una conducció segura i relaxada, amb una altura total de 1.530 mm, que donen una gran visibilitat al conductor.  S’ha treballat amb èxit per amortir el soroll que prové de l’exterior, i s’hi ha instal·lat la funció Active Noise Cancellation que evita sentir el soroll del motor dièsel.

Infiniti interior QX30S’hi ha inclòs un control senzill i tàctic molt intuïtiu amb una pantalla tàctil de set polzades, amb el sistema d’informació i entreteniment InTouch més evolucionat i actualitzat per al QX30, amb funció de reconeixement de veu per controlar les ordres d’àudio i de navegació.

Infiniti detalleEl monitor de visió perifèrica, l’Around View Monitor, amb detecció d’objectes en moviment, utilitza quatre lents gran angular per generar una vista d’ocell a la consola central. D’aquesta manera, el conductor disposa d’una imatge clara dels perills propers durant les maniobres realitzades a baixa velocitat. Finalment, el control de creuer intel·ligent (Intelligent Cruise Control) manté una distància de seguretat respecte al vehicle precedent, proporcionant així una conducció segura i relaxada. Un cotxe pensat per als conductors més exigents.